Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Διαμαρτυρία της κας Νανάς Ισμυρίδου

Η κα Νανά Ισμυρίδου γράφει στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»:
Χριστός Ανέστη!

Χρόνια πολλά και χαίρομαι που μπορούμε και επικοινωνούμε με το Σκοπελάκι μας!

Γράφω μερικά λόγια για να διαμαρτυρηθώ: το τριήμερο του Πάσχα ήρθε η εγγονή μου στην πατρίδα μας από Αθήνα μέσω Βόλου με το ενός έτους παιδάκι της, φυσικά με αυτοκίνητο!

Είχε όμως την κακή ιδέα να κατέβει στην παραλία για καμία βόλτα και παρκάρισε έξω από την παιδική χαρά. Βέβαια παράνομα με τους τύπους. Όμως είναι γνωστόν ότι οι τουρίστες ήταν ανύπαρκτοι και η κίνηση οχημάτων το ίδιο! 'Ελα όμως που το λιμενικό, που δεν φαίνεται άλλη δουλειά να κάνει, τους έγραψε για παράνομη στάθμευση!

Σε διαμαρτυρία των παιδιών μου είπε ότι δεν δεχόταν την δικαιολογία. Τους παρέπεμψε στον Δήμο, όπου επλήρωσαν το πρόστιμο και τους έστειλαν πάλι στο λιμεναρχείο να δώσουν την απόδειξη της πληρωμής, γιατί υπηρεσιακώς δεν πήγαινε, αλλιώς θα την έστελναν στην...εφορία!

Καλώς να ορίσετε τουρίστες στη Σκόπελο με τις παράλογες αρχές του τόπου και τις καταπληκτικές τιμές των πλοίων, όσο και να είναι θέμα Υπουργείου! Από τα μικρά μέρη βλέπουμε πως καταντήσαμε έτσι την αξιοζήλευτη Ελλαδίτσα μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Νανά Ισμυρίδου

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Μιχάλης Γιώργος γράφει:

    Αγαπητή κα Ισμυρίδου,

    Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα.

    Σχετικά με την επιστολή διαμαρτυρίας σας, προσωπικά αντιλαμβάνομαι την αγανάκτησή σας εάν σκεφτώ με τον συνήθη κοντόφθαλμο τρόπο που έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας.
    Είναι αναγκαίο όμως να αλλάξουμε, εάν επιθυμούμε να επιβιώσουμε σαν έθνος και σαν χώρα. Ας αρχίσουμε και από την πιστή εφαρμογή των νόμων. Φρονώ πως η αυστηρή τήρηση τους, μόνο καλό κάνει στον Τουρισμό του τόπου.
    Στην κατεύθυνση αυτή, κάνω προσωπική έκκληση στο Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου να εφαρμόσει τον σχετικό νόμο για την ηχορύπανση από τα παράνομα μηχανάκια.

    Γ. Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.