Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Σκόπελος / Η Μαρία (Μαρινέλα) Τσουκαλά - Βαϊνά υποψήφια με το συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του Σταμάτη Περίσση

Μαρία  (Μαριλένα) Τσουκαλά- Βαϊνά 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου στη Σκόπελο που τόσο πολύ αγαπώ. Από το νησί έφυγα το 1990 για σπουδές στην Αθήνα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικών και Διεθνών Σπουδών απ’όπου αποφοίτησα από εκεί το 1995 με την ειδικότητα του Διεθνολόγου. Επέστρεψα στη Σκόπελο και από τότε δραστηριοποιούμαι μαζί με τον σύζυγό μου στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Επιθυμία και στόχος μου είναι η δημιουργία υποδομών που να υπηρετούν εκτός των άλλων και τον τουρισμό ώστε να έχουμε μια σοβαρή ανάπτυξη στον τομέα αυτό  σε συνδυασμό με όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας (όμορφες παραλίες, φυσικό κάλλος, αγροτικά -κτηνοτροφικά προϊόντα, μοναστήρια, ιστορικά μνημεία, παράδοση, πολιτισμός ).

Θεωρώ  ότι ο τομέας του τουρισμού και ιδιαίτερα με τις εναλλακτικές μορφές του είναι ο τομέας που θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε ως τόπος και να δώσουμε τη δυνατότητα να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες ζωής και νέες θέσεις εργασίας στα νέα παιδιά του νησιού μας.


Για το λόγο αυτό αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης πιστεύοντας ότι μέσα από τις γνώσεις μου, την εικοσάχρονη πείρα στο χώρο του τουρισμού και τη διάθεσή μου να προσφέρω, θα μπορέσω να βοηθήσω για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος με το Συνδυασμό
«ΟΡΑΜΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ, έναν άνθρωπο ήδη δοκιμασμένο στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης για το έργο του αλλά και τις διεκδικητικές ικανότητες, στοιχεία που ο τόπος μας τα έχει ανάγκη.

Με εκτίμηση
Μαρία  (Μαριλένα) Τσουκαλά- Βαϊνά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό
ΟΡΑΜΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ
του Σταμάτη Περίσση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.