Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μια όμορφη εκδήλωση "για τον Ορφέα"

Ο Τάκης Μόσχος
Γέμισαν οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Σκοπέλου το Σάββατο 26 Απριλίου στη γιορτή για την ενίσχυση των εργασιών του κινηματοθεάτρου «ΟΡΦΕΑ».
Για πρώτη φορά όλοι οι αθλητικοί και πολιτιστικοί Σύλλογοι του νησιού ενώθηκαν σε μια συνάντηση και παρουσίασαν ένα υπέροχο θέαμα υπό τη ζωντανή συνοδεία των μουσικών Θανάση Σύρου (κιθάρα), Παναγιώτη Αστεριάδη (μπουζούκι), Κώστα Λεμονή (μπουζούκι) και Βαγγέλη Κοχύλη (μπουζούκι).

Την παρουσίαση της γιορτής έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Σκοπέλου Τάκης Μόσχος, ενώ το πρόγραμμα άνοιξε η αρχηγός του 1ου συστήματος Προσκόπων Σκοπέλου Ελεάνα Μαυραντή με τα υπέροχα προσκοπάκια της. Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη του στησίματος σκηνής, αφήνοντας έκπληκτο το κοινό για το πως χώρεσαν στο τέλος όλοι οι πρόσκοποι μέσα σε μια σκηνή.

Ακολούθησε ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών του Κώστα Καλαντζή σε μια εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης και πειθαρχίας των μαθητών του.

Αξιοθαύμαστη ήταν η παρουσίαση ασκήσεων πάλης της σχολης Κ1 GYM του Μάνου Βασιλείου αφήνοντας άφωνους και σε αγωνία τους θεατές, οι οποίοι χαλάρωσαν με την είσοδο της ομάδας της Μαρίνας Ιωαννίδου K1 GYM σε ασκήσεις γιόγκα.

Σειρά είχε η γυμνάστρια Μάγδα Ροδίου του αθλητικού Συλλόγου «ΠΕΠΑΡΗΘΟΣ» με την ομάδα γυναικών του τμήματος Aerobic, η οποία έδωσε ένα μικρό δείγμα της καλής δουλειάς της με εντυπωσιακές ασκήσεις με μπάλες αλλά και χωρίς αυτές. Απόλαυση για τους θεατές.

Την όμορφη και εντυπωσιακή γιορτή έκλεισε το Χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου με επικεφαλής την Κατερίνα Μπετσάνη, σε μια επίδειξη ίσως διαφορετική από τα καθιερωμένα.

Στο τέλος ακολούθησαν γλυκά κεράσματα ενώ ο κόσμος αν κρίνουμε από τα ακούσματα, ζητούσε να επαναλαμβάνονται συχνά τέτοιες εκδήλωσεις που συγκεντρώνουν όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του νησιού.

Η Σκόπελος διαθέτει αξιόλογες δραστηριότητες που θα...
πρέπει να ενισχυθούν. Και η συμμετοχή του κόσμου θα πρέπει να είναι ακόμα πιο μεγάλη γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πασχίζουν να μείνει ζωντανό το νησί το αξίζουν!

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές της ομάδας "για τον Ορφέα" που αγωνίζονται για την στήριξη του «ΟΡΦΕΑ» ώστε να μπορεί η Σκόπελος να έχει ένα δικό της κτίριο πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.