Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ξανά, όλοι μαζί!

Αγαπητοί συμπολίτες , αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον ακολουθούμε, άλλοτε με γοργούς, άλλοτε με αργούς ρυθμούς ! Οκτώβριο του 2006, κληθήκαμε να δώσουμε την ψήφο μας , σε ανθρώπους που πιστεύαμε πως θα μας εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στον συνδυασμό που θεωρούσαμε πως θα προωθήσει, που θα διευθετήσει, που θα επιλύσει, τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε ο τόπος μας κι εμείς οι ίδιοι. 

Μέσα σ' αυτούς τους ανθρώπους και με τον Συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ» του Χρήστου Βασιλούδη, ήμουν κι εγώ. Η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου, με ανέδειξε Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γλώσσας. Μεγάλη τιμή για μένα  αλλά και το βάρος των ευθυνών, ακόμα μεγαλύτερο. Άγνωστος ο χώρος, όχι όμως η εμπλοκή μου, η τριβή μου με τα κοινά! Υποχρεωτικά, μπήκα στα βαθιά από νωρίς. Με βήματα αργά και σταθερά και με ανθρώπους γύρω μου να με συμβουλεύουν, να με βοηθούν, να με στηρίζουν σε καθετί καθημερινά, πορεύτηκα και έφτασα να κλείνω πιστεύω με επιτυχία, αυτή τη θητεία μου.

Πάντα κοντά στον πολίτη, πάντα μέσα στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα χωριά μας, μικρά ή μεγάλα. Με ήθος, ειλικρίνεια, σοβαρότητα, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, βρέθηκα στο στόχαστρο ορισμένων επικριτών μου, κάμποσες φορές. Άδικα όμως! Το πιστεύω και θα συνεχίσω να το πιστεύω. «Πού είναι ο Πρόεδρος, τί κάνει ο Πρόεδρος»! Αρκετές φορές ακούστηκαν αυτές οι φράσεις. Ο ρόλος όμως που...
είχα επωμιστεί, δεν μπορούσε ποτέ μα ποτέ να μ' αφήσει αδιάφορο. Αυτό άλλωστε όριζε και η λογική. Δεν μπορούσε να με κρατήσει μακριά –έστω κι αν υπήρχαν κάποια διαστήματα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων– απ' το καθετί γινόταν γύρω μου. Με όρεξη για δουλειά, με συνέπεια, με όνειρα! Σίγουρα κάποια πράγματα που είχαμε βάλει ως στόχο, δεν μπορέσαμε να τα πραγματοποιήσουμε μες το χρονικό διάστημα της θητείας μας. Να σταματήσουμε όμως να ονειρευόμαστε; Να σταματήσουμε να ελπίζουμε; Όποιος σταματά να ονειρεύεται, να ελπίζει, κάποια στιγμή χάνεται, πεθαίνει!

Δεν είχαμε βλέψεις εξωπραγματικές. Βαδίζαμε δίπλα, γύρω και μέσα στα γεγονότα  που διαδραματίζονταν στην περιοχή μας. Προσπαθούσαμε νυχθημερόν, δίχως να δίνουμε υποσχέσεις που να  πυροδοτούν την ήρεμη ατμόσφαιρα. Δίχως υποσχέσεις που να διχάζουν και να δημιουργούν προβλήματα. Δίχως υποσχέσεις που να έχουν αντίκτυπο στο κοινό καλό! Σεμνά και ταπεινά! Δεν είδαμε κανέναν μα κανέναν υπεροπτικά. Προσπαθήσαμε να αφουγκραζόμαστε, να βοηθάμε τον οποιοδήποτε συγχωριανό που μας είχε ανάγκη. Μερικές φορές ίσως να μην το πετύχαμε. Δεν σταματήσαμε όμως να καταβάλουμε την όποια προσπάθεια. Δεν δώσαμε φρούδες ελπίδες. Δεν τάξαμε «λαγούς με πετραχήλια»! Κι αυτό, επειδή δεν ήμαστε απ΄ αυτή την«πάστα» ανθρώπων!

Πιστεύω λοιπόν, πως Αυτός ο Συνδυασμός, Αυτή η Ομάδα παρουσίασε έργο! 

Μαζί με άξιους συνεργάτες που είχαμε συμπορευτεί, μαζί με νέα άτομα που συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας, έχοντας όρεξη για δουλειά, για προσφορά, με φιλοδοξίες, με θέληση, μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη, μ' αυτούς που δεν βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω απ' όλα αλλά το ΕΜΕΙΣ, με την μικρή εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια, με την πεποίθηση πως κι εγώ συνέβαλα, όσο μπορούσα  στο να προχωρήσει ο τόπος που ζω κι αγαπώ μπροστά, έρχομαι, ερχόμαστε εκ νέου να σας ζητήσουμε την ψήφο σας! Να σας ζητήσω, να σας ζητήσουμε να μας στηρίξετε, να μας εμπιστευτείτε για τα επόμενα 5 χρόνια σαν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Κι αυτό γιατί, Θέλουμε και Μπορούμε να συνεχίσουμε, ό,τι είχαμε ξεκινήσει κι έμεινε ημιτελές! 

ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ του ΜΙΧΑΗΛ 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με την παράταξη 
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ»
του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.