Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το «Ελλήνων Γεύσεις» στη σμαραγδένια Σκόπελο

Άλλη μία ενέργεια
εξωστρέφειας από την
“Spyrou Hotels & Companies”

Επειδή δεν είναι μόνο ο έρωτας που περνάει από το στομάχι… ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σπύρου, σε συνέχεια των δράσεων προβολής της σμαραγδένιας  Σκοπέλου  και σε συνεργασία με ντόπιους επαγγελματίες προσκάλεσε στο νησί τη διάσημη Chef Ντίνα Νικολάου (φωτό αριστερά) για ένα επεισόδιο της επιτυχημένης εκπομπής της, «Ελλήνων Γεύσεις». 

Η σχετική εκπομπή  προβάλλεται κάθε Κυριακή στoν τηλεοπτικό σταθμό «Σκάϊ» και μας ταξιδεύει γαστρονομικά στις γωνιές της Ελλάδας. Η επίσκεψη της κας Νικολάου έρχεται σε συνέχεια αυτής της ηθοποιού - φωτομοντέλου Vanessa Hessler που πραγματοποίησε επίσκεψη και φωτογράφηση στο νησί μας για γνωστό ιταλικό ταξιδιωτικό περιοδικό στις 10-13/4/2014. 

Η γαστρονομία αποτελεί πρόσφορο πεδίο ανάπτυξης στο τουριστικό Marketing. Η Ελλάδα, ευλογημένος τόπος, με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, και το νησί μας με ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα και παράδοση, αξίζουν ιδιαίτερης προβολής. 

Η κα Νικολάου, Chef και επιχειρηματίας που...
δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, είναι πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στη Γαλλία, έχοντας στο ενεργητικό της τηλεοπτικά προγράμματα, βιβλία και διεθνείς διακρίσεις.  Η διακεκριμένη Chef θα μας τιμήσει αφιερώνοντας ένα επεισόδιο της εκπομπής της στη Σκόπελο.

Η σκοπελίτικη τυρόπιτα, τα δαμάσκηνα, τα χαμαλιά και τα αμυγδαλωτά θα πρωταγωνιστήσουν στην οθόνη παρέα με τις καταγάλανες θάλασσες, σμαραγδένιες  ακρογιαλιές,  το παρθένο  πράσινο του νησιού και τους ιστορικούς οικισμούς της.

Τα γυρίσματα της εκπομπής θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το Πάσχα και η προβολή της έχει προγραμματιστεί για το τέλος Μαΐου 2014 ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων τουριστών για την Σκόπελο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.