Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Έκτακτο δρομολόγιο του «Απόλλων Ελλάς»

Έπειτα από βλάβη του Ε/Γ - Ο/Γ ΠΡΩΤΕΑΣ της εταιρείας Α.Ν.Ε.Σ, η εταιρεία HELLENIC SEAWAYS εκτέλεσε σήμερα το μεσημέρι έκτακτο δρομολόγιο από Γλώσσα για Αλόννησο με το Ε/Γ - Ο/Γ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ, προκειμένου να εξυπηρετήσει επιβάτες και οχήματα που είχαν προορισμό την Αλόννησο και είχαν παραμείνει από χθές στο λιμάνι της Γλώσσας.

Ο ναυτιλιακός πράκτορας της HSW Νίκος Τριανταφύλλου δήλωσε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»:

  • Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών των Βορείων Σποράδων, δείχνουμε για ακόμη μια φορά την ευαισθησία μας προς το επιβατικό κοινό!

1 σχόλιο:

  1. Φίλος της εφημερίδας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του γράφει:
    «Εσείς εκεί οι υπεύθυνοι της ΑΝΕΣ, για συνέλθετε λίγο, και κοιτάξτε να φτιάξετε λίγο το προφίλ της αξιοπιστίας σας, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο σ' αυτόν τον κόσμο. Είδατε πως εκμεταλλεύτηκε η Χελένικ το έκτακτο δρομολόγιο από Λουτράκι για Αλόννησο; Άδραξε αμέσως την ευκαιρία να διαφημίσει τον καλό της χαρακτήρα. Τώρα βέβαια θυμήθηκαν το αίσθημα ευθύνης και την ευαισθησία προς το επιβατικό κοινό. Τώρα που υπάρχει και ο ΠΡΩΤΕΑΣ ! Όταν ήταν μόνοι τους, μας απέδειξαν τι ευαισθησίες είχαν, έκαναν ό,τι ήθελαν. Εμείς οι Σκοπελίτες ίσως έχουμε μεγαλύτερη αγωνία για τον ΠΡΩΤΕΑ από σας, γιατί τον θέλουμε εδώ, γιατί είναι το αντίπαλο δέος που δεν αφήνει τους άλλους να ξεσαλώνουν! Προσπαθήστε λοιπόν για το καλλίτερο. Και να ευχηθούμε όχι άλλες βλάβες!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.