Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πασχαλινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου η πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αλοννήσου. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το θεατρικό των μικρότερων παιδιών του κέντρου «Ανάσταση Ζωής». Οι μικροί ηθοποιοί υποδυόμενοι τις αξίες της ζωής βοηθούν τα παιδιά να καταλάβουν ότι λόγω της απληστίας έχουν χάσει τις καρδιές τους. Ο μοναδικός στόχος των παιδιών είναι να αποκτήσουν όλο και περισσότερα υλικά αγαθά, ξεχνώντας έτσι τι σημαίνει προσευχή, αγνότητα, πίστη, φιλότιμο, αγάπη, ελπίδα, ταπεινότητα, σεβασμός, ευσπλαχνία και αρετή. Οι αξίες διώχνουν τη σκληρή απληστία και τα παιδιά, έχοντας...
καταλάβει τα λάθη τους και πίνοντας νερό από την Πηγή της ζωής, ξαναβρίσκουν τις καρδιές τους.

Ακολούθησαν τα πασχαλινά τραγούδια «Ανάσταση Ζωής», «Τα παιδιά της Άνοιξης», «Η Πασχαλιά» και «Πάσχα.. Πάσχα..».

Κατόπιν παρουσίασαν τα παιδιά της Δ΄ έως και της ΣΤ΄ Δημοτικού το θεατρικό «Πασχαλινή Απεργία». Η κοτούλες Λιλή, Κική και Ζιζή ζητάνε από τον κόκορα να ξυπνούν μια ώρα αργότερα κάθε πρωί. Αφού εκείνος δεν το επιτρέπει κατεβαίνουν σε απεργία μέχρι να δικαιωθεί το αίτημά τους. Η Μεγάλη Πέμπτη όμως πλησιάζει και πού θα βρεθούν τώρα αυγά για να τα βάψουν οι άνθρωποι κόκκινα; Μέσα από την αστεία υπόθεση τονίζεται πόσο σημαντικό είναι να μην χαθεί αυτό το πασχαλινό έθιμο. 

Στην είσοδο του δημαρχείου υπήρχε έκθεση με πασχαλινές εργασίες. Η γιορτή έκλεισε με μινι-δεξίωση με πλούσιο μπουφέ.

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ σας εύχεται καλό Πάσχα. 
  • – Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης –

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.