Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η Σκόπελος σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς…

Ο Δήμος Σκοπέλου, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες Σκοπέλου και Γλώσσας και την Τοπική Κοινότητα  Ν. Κλήματος,  τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σκοπέλου, Ν. Κλήματος και Γλώσσας, τους Συλλόγους Γονέων όλων των Σχολικών μονάδων του νησιού, το 1ο Σ/μ  Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου και τον Α.Ο. Κεραυνό, διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις και δράσεις για τα παιδιά του νησιού.

Συγκεκριμένα:

Το  Σάββατο 10  Δεκέμβρη, στη Σκόπελο,  στις 11.00 το  πρωί θα ξεκινήσουν τα
                                                   Σκοπελοχριστούγεννα...

Μια μέρα γιορτής και διασκέδασης για τα παιδιά αλλά και για όλους όσους νιώθουν παιδιά. Χριστουγεννιάτικες δράσεις, παιχνίδια από τα παιδιά για τα παιδιά και τους μεγάλου, μουσικοχορευτικές εκπλήξεις με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές σε μοναδικές δράσεις,
δώρα και πολλές πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς πρωταγωνιστές των γιορτών, όλη τη μέρα, στη παραλία της Σκοπέλου.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η Φάτνη, ο Άγιος Βασίλης και τα δώρα, καλούν όλους τους Σκοπελίτες να χαρούν αυτή τη ξεχωριστή γιορτινή μέρα.

Το  Σάββατο 17 Δεκέμβρη, στη Γλώσσα, στην κεντρική πλατεία, στις 3 το απόγευμα,


                                         Χριστούγεννα στη Γλώσσα…
Το δέντρο των ευχών, ένα γράμμα στον Αγιο Βασίλη, η χορωδία των παιδιών της Γλώσσας, που θα μας ταξιδέψει στα Κάλαντα της Ελλάδας, γλυκές γεύσεις, ζεστά ροφήματα, bazaar με πολλά πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους και φυσικά το Κουκλοθέατρο, θα  χαρίσουν ένα μαγικό γιορτινό απόγευμα  στους μικρούς και τους μεγάλους Γλωσσώτες  αλλά και σε όσους θα βρεθούν το Σάββατο στη όμορφη πλατεία του χωριού.

Τη  Κυριακή  18  Δεκέμβρη, στο Ν. Κλήμα - Έλιος, στις 4 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία
                                               Κληματιανά  Χριστούγεννα
Η χορωδία θα  τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τα παιδιά του δημοτικού θα μας παρουσιάσουν τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια "το δώρο της παπλωματούς" και " το παιδί και το δέντρο", ψάρεμα γλυφιτζουριών, ζαριές Άι Βασίλη  και …βαλε τη μυτη του Rudolf, είναι μερικά απ τα παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους/
Χορευτική παράσταση - μιούζικαλ με την ευθύνη της Ναυσικάς Παλαιολόγου.
Το   Δένδρο ευχών, face painting, bazaar, Μπουφές, σοκολάτα, ποπ κορν, κρασί και φυσικά Αι Βασίλης και δώρα.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.