Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου συγχαίρει τον Νίκο Ρόδιο

Συγχαρητήρια επιστολή, με αφορμή την τιμητική (κλικ) παρουσίαση του έργου της οικογένειάς του στην 54η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, απέστειλε ο Δήμαρχος Σκοπέλου  στον Νίκο Ρόδιο.   
Στην επιστολή του, ο κ. Βασιλούδης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η αναγνώριση και η επιβράβευση, που απολαμβάνει -και διεθνώς- εδώ και έναν αιώνα η μοναδική τεχνοτροπία κατασκευής κλασικών φορμών, που κληροδοτείται από γενιά σε γενιά στην Οικογένειά σου, εμπλουτιζόμενη διαρκώς, συνεχίζεται αμείωτη και στις μέρες μας σε διοργανώσεις πανελλαδικού βεληνεκούς, με απήχηση και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Στα χέρια σας η σκοπελίτικη γη πλάθεται και μεταμορφώνεται σε σύμβολα πολιτισμών  που έμειναν ανεξίτηλα στην Ιστορία της Παγκόσμιας Τέχνης αλλά και νέες δημιουργίες που διεκδικούν ισότιμα  τη δική τους  καταξίωση στα μοντέρνα ρεύματα της Τέχνης που υπηρετείτε μαζί με την κόρη σου τη Μάγδα.

Η πολυπρόσωπη παρουσία των Σκοπελιτών της Αθήνας  στο «ζωντανό» εργαστήρι απέδειξε τους δεσμούς που χαρακτηρίζουν την τοπική μας κοινωνία αλλά και την περηφάνια μας για τους συμπατριώτες μας που ξεχωρίζουν σε κάθε στίβο της ζωής,  δίνοντας συνάμα και στο νησί ακτίνες από τη λάμψη τους.

Σας απευθύνω  τα πιο θερμά μου  συγχαρητήρια  και εύχομαι  οι προσπάθειές σας να ανταμειφθούν με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.