Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ταλαιπωρία για 28 επιβάτες που είχαν προορισμό Σκόπελο και Αλόννησο • Κρατήθηκε το f/d “Ερατώ” στη Σκιάθο

Το f/d “Ερατώ” αναχώρησε με καθυστέρηση την Παρασκευή στις 5 μ.μ., από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό τις Βόρειες Σποράδες και μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι κατάφερε να πιάσει Σκιάθο στις 7.30 μ.μ.!

Εκεί, όπως περιγράφουν στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” επιβάτες, το λιμεναρχείο απαγόρευσε τον απόπλου «γιατί σύμφωνα με τον νόμο μετά τις 7.30 μ.μ. δεν επιτρέπεται να ταξιδεύει το f/d»(;).

Η πρόταση να μεταφερθούν, τουλάχιστον οι Σκοπελίτες, μέχρι το Λουτράκι Σκοπέλου με θαλάσσιο ταξί, έγινε δεκτή από μερικούς, αλλά όταν έφθασε το θαλάσσιο ταξί στο λιμάνι είχε βάλει 7άρι και απαγορεύτηκε και σ’ αυτό ο απόπλους!

Στη Σκιάθο έχουν ξεμείνει 20 Σκοπελίτες και 8 από την Αλόννησο, μεταξύ των οποίων και μία κυρία ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας.

Άγνωστο παραμένει πως θα ταξιδέψουν αύριο για τον προορισμό τους οι 28 εναπομείναντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.