Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Κονδύλια σε ΟΤΑ για καταφύγια αδέσποτων ζώων

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, του αναπλ. υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, και του αναπλ. υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, εγκρίθηκε η διάθεση 600.000 ευρώ σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την ενίσχυση των καταφυγίων αδέσποτων ζώων.
Στην απόφαση προσδιορίζονται οι όροι και η διαδικασία χρηματοδότησης των φορέων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση ενεργειών διαχείρισης και σίτισής τους.

Ειδικότερα, με τη συγκριμένη ΚΥΑ, πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες μεταβολές ώστε πόροι 600.000 ευρώ να διατεθούν στους φορείς, δήμους και συνδέσμους δήμων, που σκοπό έχουν την περισυλλογή, την ηλεκτρονική σήμανση (microchip), την καταγραφή στην διαδικτυακή πλατφόρμα του ΥΠΑΑΤ, την κτηνιατρική εξέταση, την αποπαρασίτωση, τη στείρωση, τον εμβολιασμό, την αποθεραπεία (συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της λεϊσμανίασης), τη διατροφή, την υιοθεσία ή την επανένταξη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Η εν λόγω απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί εντός των επόμενων ημερών, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ώστε στη συνέχεια οι δικαιούχοι χρηματοδότησης να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα.

εφημερίδα Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.