Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Σκιάθος / Εργαστήρι αφήγησης παραμυθιού (φωτογραφίες)

«Δύο φορές και έναν καιρό παραμύθι θα σας πω!»
Ο Δήμος Σκιάθου έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους που αγαπούν το παραμύθι, σε αυτούς που εκφράζονται με την αφήγηση και χρησιμοποιούν το παιδικό βιβλίο σαν εργαλείο δουλειάς και σε εκείνους που φέτος τα  Χριστούγεννα απλά θέλουν να παίξουν δημιουργικά να συμμετέχουν σε ένα εργαστήρι δημιουργικής αφήγησης παραμυθιού. 
Ο Κυριάκος Μούρτζης, συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, διηγήθηκε με έναν διαφορετικό τρόπο τις δικές του ιστορίες στους 22 ενήλικες που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την σεμινάριο αυτό. Στο ζεστό χώρο του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Σκιάθου, φιλοξενήθηκαν οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και όσοι άνθρωποι περνάνε δημιουργικές ώρες με παιδιά. Στις οκτώ ώρες του εργαστηρίου  ανέπτυξαν την δυναμική της ομάδας, έπαιξαν παιχνίδια ανάπτυξης φαντασίας και αυτοεκτίμησης και γνώρισαν τις τεχνικές της δημιουργικής αφήγησης.

Όποιο και να ναι το επόμενο παραμύθι που θα διηγηθούν … σίγουρα θα αρχίζει κάπως έτσι: 

«Δύο φορές και έναν καιρό παραμύθι θα σας πω!»











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.