Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου “4 Εποχές” στη Στενή Βαλά, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου, ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στον χορό του Συλλόγου συμμετείχαν διακόσια και πλέον άτομα, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης, ο αντιδήμαρχος Άγγελος Αργυρίου και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

O Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσουκανάς άνοιξε την εκδήλωση, λέγοντας ότι τα κέρδη από τον χορό θα διατεθούν για την αγορά παραδοσιακών χορών και ευχήθηκε σε όλους “Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017”.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από το 2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Αλοννήσου και να καλωσορίσουν το 3ο, αφού ο Πρόεδρος ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες διεξαγωγής του καθώς και το άνοιγμα των αιτήσεων συμμετοχής. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συντοπίτες και μη, που σε περιόδους οικονομικής ανέχειας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, δίνοντάς του τη δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσει.

Όπως σημειώνεται στο Δ.Τ. του Συλλόγου «[…] Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, ιδιαίτερα μετά την περσινή χρονιά ο πήχης είχε ανέβει κατακόρυφα και οι απαιτήσεις μεγάλωσαν. Όμως, κατά γενική ομολογία, ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και από άποψη προσέλευσης κόσμου. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για μας που, όπως δείχνουν τα πεπραγμένα, κερδήθηκε!

Υπεύθυνη για την διασκεδασή μας, η εξαιρετική ορχήστρα, τα παιδιά που μας ταξίδεψαν  μουσικά υποσχόμενοι να κρατήσουν αμείωτο το κέφι και τα κατάφεραν!  

 Άκρως συγκινητική η παρουσία της  κοινότητας των ξένων υπηκόων που διαμένει μόνιμα στην Αλόννησο και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νησιού μας και πρωτοστατούν σε καθε μας εθελοντικό κάλεσμα  αλλά ακόμη πιο συγκινητική η γενναιόδωρη προσφορά προς τον συλλογό μας της ομάδας τους “FUN(D) raising group. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αδέρφια Φλωρούς Χρήστο και Φλωρούς Γεώργιο για την προσφορά μιας παραδοσιακής φορεσιάς (μόρκα) στον συλλογό μας.»












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.