Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο.
Η έναρξη της βραδιάς έγινε με το θεατρικό «Ο Χιονάνθρωπος της Πρωτοχρονιάς» από τους μικρότερους μαθητές του ΚΔΑΠ. Τα τρία αστέρια της Πρωτοχρονιάς χάρισαν σ’ ένα χιονάνθρωπο το πολύτιμο δώρο της ζωής. Για μια νύχτα μπορούσε να ζει σαν άνθρωπος. Αφού γλέντησε σε μια ταβέρνα και έπαιξε χαρτιά σ’ ένα σπίτι, βοήθησε τις λυπημένες καρδούλες των παιδιών του κόσμου να βρουν ξανά τη χαρά τους, δίνοντάς τους με τη βοήθεια από τις ευχούλες νερό, τροφή, υγεία, αγάπη, φιλία, μόρφωση και αλληλεγγύη. 

Κατόπιν ακούστηκαν τα τραγούδια «Το κόκκινο τσουβάλι», «Χριστούγεννα μυρίζει», «Τρεις σοφοί, τρεις βασιλιάδες», «Ο Χακίμ από την Αφρική» και «Το αστέρι των Χριστουγέννων».
Στη συνέχεια οι μεγαλύτεροι μαθητές του ΚΔΑΠ παρουσίασαν το θεατρικό «Τα σύγχρονα Χριστούγεννα». Αυτό το έργο μας έδειξε ότι οι άνθρωποι, όσο περνούν τα χρόνια, αισθάνονται όλο και λιγότερο το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων! Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν καταντήσει απλά κοινωνικές εκδηλώσεις που μας γεμίζουν περισσότερο με άγχος παρά με χαρά! 
Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση χειροτεχνίας.
Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική καινούρια Χρονιά με αγάπη, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
– Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης   – 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.