Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: TAEKWONDO ITF


O Σύλλογος TAEKWONDO Σκοπέλου συναντήθηκε με μέλη και φίλους στο Δημοτικό Σχολείο όπου διεξήχθησαν οι εξετάσεις των αθλητών του σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή TAEKWON-DO ITF Ελλάδος και αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.
Πριν ξεκινήσουν οι εξετάσεις ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σκλάβος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε:
«Ο Ιανουάριος του 2009 ξεκίνησε με τη συμμετοχή του προπονητή Κ. Καλαντζή 2 dan ITF σε προπονητικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Taekwon – do ITF Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.


Τον Μάρτιο του 2009 ο σύλλογός μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO ITF στη Δράμα με την αθλήτριά μας Ιωάννα Βαρεταίου 1 dan ITF, η οποία κατέκτησε την 3η θέση (Χάλκινο Μετάλλιο) στην κατηγορία ΤUL γυναικών.
Τον Ιούνιο του 2009 διεξήχθησαν εξετάσεις εγχρώμων ζωνών CUP καθώς επίσης και μία μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πέρας των εξετάσεων με τη βοήθεια του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών μας.
Τον Ιούλιο του 2009 ο σύλλογός μας φιλοξένησε τα μέλη της Εθνικής Ομάδας TAEKWONDO ITF. Έτσι οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της Εθνικής αλλά και να τους δουν ως πρότυπα για τη μελλοντική αθλητική τους εξέλιξη.
Τον Αύγουστο του 2009 για μία ακόμη φορά με δικές μας προσπάθειες καταφέραμε να διεξαχθεί εδώ στο όμορφο νησί μας το Εθνικό Σεμινάριο TAEKWONDO ITF με επικεφαλής τον Master Παναγιώτη Γιαλαμά 8 dan ITF. Ένα Εθνικό Σεμινάριο όπου συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα και από διαφορετικούς συλλόγους.
Τον Οκτώβριο του 2009 συμμετοχή του προπονητού Κ. Καλαντζή στο προπονητικό σεμινάριο που έγινε στην Καστοριά καθώς και στην Γενική Συνέλευση της Συντονιστικής Επιτροπής TAEKWON-DO ITF Ελλάδος που διεξήχθη τον Δεκέμβριο στη Λάρισα.


Πιστεύω οι φετινές εκδηλώσεις του συλλόγου μας να είναι ακόμη περισσότερες, οι επιτυχίες των αθλητών μας ακόμη μεγαλύτερες, η προσέγγιση των νέων κοντά μας στον αθλητισμό ακόμη πιο μεγάλη έτσι ώστε να απομακρυνθούν από τις μάστιγες της εποχής και να πλάσουν μέσα από το Taekwon – do ITF δυναμικό και ηθικό χαρακτήρα,έτσι ώστε να γίνουν χρήσιμα άτομα για τις οικογένειές τους και γενικότερα για το κοινωνικό σύνολο.
Τέλος προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Σκοπέλου, τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα Μάχη Ανδρέου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, τα μέλη, τους αθλητές και όλους εσάς που είστε εδώ κοντά μας.
Μαζί μας βρίσκεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Διεθνής Εκπαιδευτής – Εξεταστής κ. Γεώργιος Παπατόλιας 5 dan ITF ο οποίος θα βαθμολογήσει την τεχνική κατάρτιση των αθλητών μας».
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Παπατόλιας: «Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου... Δεν θα σας κουράσω μιας και οι αθλητές μας περιμένουν να εξετασθούν, απλά θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του συλλόγου, τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Καλαντζή και όλους εσάς που κάνετε αυτή την αγνή και ειλικρινή προσπάθεια να προσελκύσετε τους νέους κοντά σας και να τους οπλίσετε μέσα από το Taekwon–do ITF, με ήθος, δύναμη, αυτοπεποίθηση, μαχητικότητα, επιμονή, υπομονή, ακεραιότητα χαρακτήρα, αυτοέλεγχο και αδάμαστο πνεύμα.


Πριν ξεκινήσουμε τις εξετάσεις θα ήθελα να απονείμω την Πλακέτα μέλους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Taekwon–do ITF στον εκπαιδευτή κ. Κωνσταντίνο Καλαντζή 2 dan ITF. Είναι μία διάκριση προσφοράς και ήθους και απονέμεται σε ορισμένους δασκάλους ύστερα από πρόταση Ελλήνων και ξένων εκπαιδευτών.
Θα ήθελα επίσης ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Σκλάβος, να απονείμει το Διεθνές Δίπλωμα Μαύρης Ζώνης 1 dan ITF της International TAEKWON-DO Federation στην αθλήτρια Ιωάννα Βαρεταίου».
Οι αθλητές που πήραν μέρος στις εξετάσεις ήταν: Κοχύλη Γ. Κατερίνα 9 και 8 cup, Ιωάννα Δ. Σκαπινάκη 8, Πέτρος Δ. Καραγιάννης 8, Παναγιώτης Ι. Σκλάβος 7, Στέργιος Γ. Σκλάβος 7, Μάρκος Μπομπάι 7, Ειρήνη Κελαϊδηνού – Σκλάβου 7, Ελένη Βούλγαρη 7, Εμμανουηλία Δημ. Γουλιέλμου – Τασσοπούλου 7, Κωνσταντίνος Γ. Κοχύλης 6,Εννέα Μινολαμάι 6, Κηρήνη Φ. Αμπελάκια 5, Ελένη Δ. Χρυσάνθη 5, Σταυρούλα Η. Τασσοπούλου 5, Γιώργος Μιχελάι 5, Κώστας Αθ. Παπαζήσης 5, Ευάγγελος Γεωρ. Σκλάβος 3, Κωνσταντίνος Αντ. Κεσμετζής 3, Κωνσταντίνα Κ. Καλαντζή 3, Αντώνης Στρ. Κουτσουράδης 3, Κυριάκος Αθ. Παπαζήσης 3, Παναγιώτης Απ. Σκιαθίτης 3, Μαρία Καφαντάρη 3, Ηλίας Αναστ. Μιχελής 3, Δήμητρα Αναστ. Μιχελή 3, Νίκος Δημ. Καραθανάσης 2, Σταυρούλα Κων. Τσιώλη 2, Ξηροχειμώνα Χριστίνα 1 cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.