Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

11ος Αγώνας δρόμου «Alonissos Challenge» 2016 / Κάθε χρόνο και καλύτερος!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου ο 11ος Αγώνας δρόμου «Alonissos Challenge» 2016. Διοργανωτής του αγώνα ήταν ο Οργανισμός Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε αναλάβει η ALL ABOUT RUNNING.



To πρόγραμμα περιελάμβανε τρεις αγώνες τρεξίματος αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. και  δύο διαδρομές 10 χλμ. και 15 χλμ. για περιπατητές ενώ και φέτος ο αγώνας διατήρησε το στοιχείο του multi terrain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στα πανέμορφα τοπία του νησιού των Βορείων Σποράδων.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων πραγματοποιήθηκαν στο Πατητήρι, το λιμάνι της Αλόννησου. 

Στον αγώνα των 30 χλμ. μεγάλος νικητής ήταν ο Αριάν Ντρεβατάϊ με 2:45:19 και τον ακολούθησε ο περσινός νικητής, Νίκος Νάτσης, με 2:53:04 ενώ η Δήμητρα Ταράση ήταν πρώτη γυναίκα με χρόνο 3:32:08.

 Στα 10 χλμ. επικράτησε ο Ιωάννης Κότης με 46:00, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Grietje Boorsma με χρόνο 47:03. 

Συγκίνηση προκάλεσε η συμμετοχή για 3η φορά
του Μιχάλη
Ασλάνογλου, →
ο οποίος έτρεξε στη διαδρομή των 10 χλμ., παρά τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει, με τη συνοδεία του Παναγιώτη Καραμαλή. Μπράβο και στους δύο!


Το αγωνιστικό πρόγραμμα έκλεισε και φέτος ο αγώνας των 2 χλμ. για παιδιά, που συμμετείχαν 51 μικροί δρομείς, με τον Αρμάντο Λούμσι να κερδίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά, ενώ η Εύα Ζντράβα ήταν πρώτη στα κορίτσια.


Ο Δήμαρχος του νησιού κ. Πέτρος Βαφίνης, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για τη φετινή διοργάνωση, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «έχει γίνει θεσμός για το νησί και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που γίνονται σε αυτό», και ανακοίνωσε την ημερομηνία για το 12ο Alonissos Challenge, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2017! Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΔΑ, Δημήτριος Χρήστου, εξέφρασε με τη σειρά του ευχαριστίες προς τους διοργανωτές, τους φορείς του νησιού, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αλοννήσου, τους αθλητές και τους εθελοντές, που συνέβαλαν όλοι μαζί στην άριστη διεξαγωγή του φετινού αγώνα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.