Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Σκιάθος / Αποκριάτικο πάρτι 2018 από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Το πάρτι που μικροί και μεγάλοι περίμεναν στο νησί της Σκιάθου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 4/2/2018 με φιλοξενούμενο τον εντυπωσιακό ταχυδακτυλουργό και την παρέα του Alex (Αλέξανδρο Χαμαράτο).
Στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων Γυμνασίου και Λυκείου Σκιάθου η οποία μεταμορφώθηκε ανάλογα με τη γιορτινή διάθεση και το αποκριάτικο πνεύμα, 300 μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, χόρεψαν, έπαιξαν με τα μέλη του Οδηγισμού και απόλαυσαν το θέαμα του ταχυδακτυλουργού. 

Τα γεμάτα λάμψη μάτια των παιδιών, τα δυνατά γέλια αλλά και η μυρωδιές από το ζεστό ποπ-κόρν ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού της Σκιάθου, που με τόση αγάπη έστησε αυτή τη γιορτή.
Στήριγμα μεγάλο για το Τοπικό Τμήμα της Σκιάθου υπήρξαν οι αδελφοί Σκούρα του Market ASTERAS, η εταιρία ΑΝΕΣ, ο Πρωτέας και ο καπετάνιος κ. Αντωνίου, ο Βασίλης Μυγδαλάκης και το κατάστημα My Point, η εταιρία Lays Chips και η PEPSI, το Open Air Cinema και η Amada Whybrow και η πιτσαρία Πανόραμα που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί της εκδήλωσης αυτής.
Το Τοπικό Τμήμα της Σκιάθου ευχαριστεί όλους εσάς που βρεθήκατε σε αυτή τη γιορτή και τιμήσατε για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού να δώσει χαρά και να πάρει χαρά.