Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Σκόπελος / Παρέμβαση της "Λαϊκής Συσπέιρωσης" για την ακτοπλοϊκή σύνδεση

Παρέμβαση για το ζήτημα της προβληματικής ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού έκαναν οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην προχθεσινοβραδινή (20/2) συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, στηλιτεύοντας την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ακινησία του «Ερατώ», εξαιτίας των επανειλημμένων σοβαρών βλαβών.

Επίσης κατέδειξαν τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, που,  ενώ προικοδοτούν με εκατομμύρια ευρώ το Εφοπλιστικό Κεφάλαιο, είτε με «ζεστό» χρήμα είτε με τις σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές και τις ατέλειες, καταδικάζουν στην απομόνωση τους νησιώτες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε ως πρώτη ενέργεια να απαιτηθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας να αντικατασταθεί άμεσα το συγκεκριμένο ταχύπλοο και, καταλήγοντας, επανέλαβαν ως ζήτημα πάλης  όλων των νησιωτών τη θέση του ΚΚΕ για Ενιαίο Δημόσιο Φορέα Μεταφορών που θα εξασφαλίζει την ολόπλευρη εξυπηρέτηση των συγκοινωνιακών αναγκών όλων των νησιών, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, με ασφαλή και σύγχρονα πλοία, με φτηνά εισιτήρια με ουσιαστικές - σύγχρονες υπηρεσίες και αποκλειστικά κρατικά λιμάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.