Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ζητούν την τοποθέτηση εποχικού υπαλλήλου στη ΔΕΗ Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου κοινοποίησε έγγραφο προς τη ΔΕΗ, για την λύση του προβλήματος της νήσου Σκοπέλου σχετικά με την απουσία υπαλλήλου εξυπηρέτησης πελατών στα γραφεία της ΔΕΗ, με συνέπεια την καθυστέρηση ολοκλήρωσης διαδικασιών συμβολαίων (σύνδεση, επανασύνδεση, διακοπή κτλ).
Το έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης και το οποίο εστάλη στη "Διεύθυνση Πωλήσεων", έχει ως εξής:

«Όπως γνωρίζετε, τα νησιά των Βορείων Σποράδων αποτελούν σημαντικό διεθνή τουριστικό προορισμό προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Στον κλάδο του Τουρισμού επικεντρώνεται η οικονομική ζωή των νησιών μας και σ΄ αυτόν δραστηριοποιείται σημαντικότατος αριθμός αυτοαπασχολουμένων και εργαζομένων. Ευνόητο είναι ότι η προετοιμασία των επιχειρήσεων για την υποδοχή των τουριστών περιλαμβάνει το καίριας σημασίας για τη λειτουργία τους τμήμα των ηλεκτρολογικών διαδικασιών.

Δυστυχώς, λόγω μη ύπαρξης υπαλλήλου, οι σχετικές με τα
συμβόλαια διαδικασίες (σύνδεση, επανασύνδεση, διακοπή κλπ.) έχουν καταστεί αρκετά χρονοβόρες καθώς η επικοινωνία διενεργείται μέσω φαξ και τηλεφώνου, με συνέπεια τα εύλογα παράπονα και ανησυχίες των ενδιαφερομένων.

Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, παρακαλούμε όπως τοποθετήσετε εποχικό υπάλληλο στο γραφείο της Σκοπέλου, συμβάλλοντας στις προσπάθειες ιδιωτών και φορέων για την άρτια προπαρασκευή όλων των υποδομών ενόψει της θερινής περιόδου.
                               
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ »

• Σχετικό έγγραφο κοινοποίησε και ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας προς της ΔΕΗ, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τη ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.