Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η Πανήγυρις του Αγίου Ρηγίνου

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, θα τελεσθεί η Πανήγυρις του Αγίου Ρηγίνου, Επισκόπου Σκοπέλου και πολιούχου του νησιού, μετατιθέμενη λόγω του εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας την 25η Φεβρουαρίου.

Την παραμονή, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 7μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Εσπερινός στην Ιερά Μονή του Αγίου, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτου Νικοδήμου Ευσταθίου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,  και του τοπικού κλήρου.

Το  Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στην Ιερά Μονή θα τελεσθεί πανηγυρική  Θεία Λειτουργία, μετά το πέρας θα γίνει Λιτάνευση του Αγίου Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνος του Θαυματουργού Ιερομάρτυρος Ρηγίνου εκ της Ιεράς Μονής πεζοπορούντες προς την πόλιν, υπό του Ιερού Κλήρου, τους Ιεροψάλτες εκάστου ενοριακού Ναού, από μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης και από τμήμα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Σκοπέλου.

Στη θέση Παλαιό Γεφύρι. όπου ο τόπος Μαρτυρίου θα τελεσθεί Δέηση. Η δε Λιτανεία θα καταλήξει στον Μητροπολιτικό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, εκεί όπου μετά από μικρή δέηση θα λάβει τέλος η Εορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.