Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Σκόπελος / 50 πολύτιμες θέσεις parking κατειλημμένες!

Πενήντα θέσεις κατειλημμένες στο parking!
Σαράντα αυτοκίνητα από γραφεία και δέκα περίπου εγκαταλελειμμένα...
Πενήντα πολύτιμες, εν όψει καλοκαιρινής περιόδου, θέσεις parking είναι κατειλημμένες αυτή τη στιγμή στο δημοτικό χώρο στάθμευσης στο λιμάνι Σκοπέλου, δημιουργώντας προβλήματα σε ώρες αιχμής, σε οδηγούς που θέλουν να παρκάρουν εκεί, οι οποίοι μας είπαν:

«Ερχόμαστε να σταθμεύσουμε εδώ, για να αποφύγουμε την παραλιακή και τις κλήσεις από το Λιμενικό, αλλά αρκετές φορές δεν βρίσκουμε θέση...»

Αυτή την περίοδο στο δημοτικό χώρο στάθμευσης βρίσκονται περίπου 40 οχήματα από γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, που έχουν πινακίδες και θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι δικαιούνται να σταθμεύσουν, από την άλλη μεριά όμως, πιθανόν να μπορούσε να ισχύσει μια "συμφωνία", μεταξύ Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και επαγγελματιών, ώστε το καλοκαίρι να μην φρακάρουν τα parking και τα πεζοδρόμια από τα εν λόγω αυτοκίνητα με σκοπό την εξυπηρέτηση των επισκεπτών...

Εσείς τί λέτε;

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή, το παρκιγκ που έχει φτιαχτεί με Δημόσιο χρήμα για να εξυπηρετεί τους πολίτες στην ουσία το εκμεταλλεύονται οι επαγγελματίες!!! Αυτά μόνον στην Ελλαδα συμβαίνουν. Να φροντίσουν λοιπόν οι επαγγελματίες να βρουν δικό τους, ιδιωτικό ή μισθωμένο χώρο στάθμευσης διότι εδώ πρόκειται για εμπορική εκμετάλλευση παροχής δημοσίου αγαθού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.