Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Προσκυνηματική εκδρομή στον Όσιο Ιωάννη, τον Ρώσο

Η ΑΝΕΣ (ΠΡΩΤΕΥΣ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό, τους νησιώτες των Βορείων Σποράδων, αλλά και όποιον επισκέπτη επιθυμεί να προσκυνήσει το Πανάγιο Σκήνωμα του Οσίου Πατρός Ιωάννου του Ρώσου, νέου Ομολογητού, στο Προκόπι Ευβοίας, με την ευκαιρία της μνήμης του, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, ότι η ΑΝΕΣ με το Ε/Γ - Ο/Γ "Πρωτεύς" θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο από Σκιάθο και Γλώσσα Σκοπέλου προς Μαντούδι Ευβοίας με  επιστροφή.

Το πλοίο θα έχει χρόνο παραμονής στο λιμάνι του Μαντουδίου 2 ώρες και 45 λεπτά, χρόνος αρκετός για να μπορούν με άνεση οι προσκυνητές να μεταβούν στο Προκόπι Ευβοίας, όπου βρίσκεται και η ομώνυμη εκκλησία του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου.

Θα υπάρχουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους προσκυνητές μετά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι προς την εκκλησία του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου, δωρεάν, μια ακόμη προσφορά της ΑΝΕΣ. Οι εκδρομείς - προσκυνητές έχουν την ευκαιρία να εορτάσουν και  φέτος!

Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στα κατά τόπους πρακτορεία.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 37,60€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.