Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

To ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου στη Σκόπελο για δύο παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο

«Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βόλου μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στην πόλη του Βόλου με την παραγωγή του έργου «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον,  περιοδεύει  στη Σκόπελο  και στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Την Παρασκευή 1η Ιουνίου και το Σάββατο 2 Ιουνίου,  στις 21.00,  στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου,  θα παρουσιαστεί η σπαρταριστή κωμωδία, που θεωρείται από  τα αριστουργήματα της σύγχρονης παγκόσμιας δραματουργίας, έργο του  Αμερικανού Νιλ Σάιμον, ενός από τους πιο πετυχημένους θεατρικούς συγγραφείς του εικοστού αιώνα,  που  παίζεται διαρκώς  εδώ και 35 χρόνια  σε όλο τον κόσμο.

Η σκηνοθεσία του έργου, που ανεβαίνει σε μετάφραση του  Ερρίκου Μπελιέ, ανήκει στον Γρηγόρη Γαλάτη και τη Μπέτυ Νικολέση, η σκηνογραφία στον  Αλέξανδρο Ψυχούλη, η επιμέλεια κοστουμιών στην Ασπασία Μπότα και τον Αλέξανδρο Ψυχούλη και η μουσική στον Τόλη Κόκκινο.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Γρηγόρης Γαλάτης, Θανάσης Ζέρβας, Βλάσης Ζώτης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Νιόβη Κωστοπούλου, Σύνθια Μπατσή,  Μπέτυ Νικολέση, Μπάμπης Παυλίδης και Αποστόλης Τσιρώνης.

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.