Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. στη Σκόπελο

 ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην αίθουσα “Ξενία” συνάντηση των μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ)  με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση όσον αφορά τις Πλημμύρες και τις Πυρκαγιές».
Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, οι αντιδήμαρχοι Μάχη Κλωνάρη και Αθηνά Ντάκη, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Σκούπρας, ο προϊστάμενος του Π.Κ. Σκοπέλου επιπυραγός Ευάγγελος Καραμήντζας, οι προϊστάμενοι του Α.Τ. Σκοπέλου Στέργιος Ψάρης και του Υπολιμεναρχείου Σκοπέλου Γεώργιος Γκάρας, ο δασάρχης Αθανάσιος Παπαγιάννης και δημοτικοί υπάλληλοι.

Ο καθένας μίλησε από τον δικό του τομέα και οι εκπρόσωποι όλων των Υπηρεσιών δήλωσαν ότι είναι μεν σε ετοιμότητα, ώστε να υπάρχει πάντα σωστός συντονισμός προκειμένου να αποφευχθεί οποιασδήποτε κίνδυνος σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης - πλημμύρας ή πυρκαγιάς, από την άλλη τόνισαν τις ελλείψεις σε προσωπικό τόσο στο Δήμο, όσο και στην Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το απογυμνωμένο Δασαρχείο.

«Να πορευτούμε με τα υπάρχοντα…» ζήτησε στο τέλος της σύσκεψης ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Σκούπρας, ενώ ο επιπυραγός Ευάγγελος Καραμήντζας είπε -και έτσι είναι- ότι «είμαστε λίγοι, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και καλή ομάδα, με εμπειρία στο δάσος της Σκοπέλου».

Οι υπόλοιποι έδωσαν ευχές(!) για ό,τι καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.