Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ενδιαφέρον του ξενοδοχειακού ομίλου Σπύρου για συμμετοχή στην έκθεση «Grekland Panorama 2014”

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Σπύρου, αναγνωρίζοντας την αξία της εξωστρέφειας, με χαρά θα συμμετάσχει στην κλαδική  έκθεση «Grekland Panorama 2014” που θα πραγματοποιηθεί 13-15/2/2015 στη Στοκχόλμησε περίπτωση που θα υπάρξει συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η συγκεκριμένη έκθεση έχει ως θέμα τον Τουρισμό και τη Γαστρονομία στην Ελλάδα και την Κύπρο και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες – παράγοντες τουρισμού μιας και δίνει την ευκαιρία προβολής στην εξαιρετικά ελκυστική σκανδιναβική αγορά.

• Πληθυσμός: 25 εκατομμύρια κάτοικοι, εισερχόμενος Τουρισμός στην Ελλάδα2.000.000 κάθε χρόνο!

• Οι Σκανδιναβικές χώρες αποτελούν την 3η Μεγαλύτερη Outbound αγορά της Ευρώπης.

• Οι Σκανδιναβοί τουρίστες, δαπανούν πολύ περισσότερα χρήματα συγκριτικά με τους Γερμανούς και τους Βρετανούς.

• Αγαπούν την Ελλάδα, είναι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες και οικογενειάρχες.

• Σύμφωνα με στοιχεία από Tour Operators το 2013 επισκέφτηκαν την Ελλάδα 672.000 Σουηδοί και αναμένεται το 2014 να κλείσει με αύξηση της τάξεως του 8% - 10%

Η Σκόπελος και γενικότερα οι Βόρειες Σποράδες αποτελούν  ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για τους Σκανδιναβούς και η  νέα - προγραμματισμένη πτήση των Σκανδιναβικών αερογραμμών SAS κάθε Κυριακή από 24/5 έως 27/9 Στοκχόλμη – Σκιάθος, θα διευκολύνει την πρόσβασή τους στο νησί και στις ομορφιές του. Οι πληροφορίες προκύπτουν από το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου Οκτωβρίου 2014 του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.