Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Σκόπελος / Μια μικρή monachus monachus στο λιμάνι

Μια μικρή φώκια monachus monachus εξαντλημένη, αφυδατωμένη και παραδομένη στα κύματα βρήκε και έσωσε ο Ανδρέας Αγγελόπουλος, ο  γνωστός  στη Σκόπελο Lope, ο οποίος χθες βράδυ έκανε βόλτα με τον αγαπημένο του σκύλο στην παραλία Σταφύλου της Σκοπέλου. Ο Ανδρέας πήρε το μικρό φωκάκι στο σπίτι του, το φρόντισε και σήμερα το μεσημέρι το έφερε στο λιμάνι Σκοπέλου για να το παραλάβει το flying dolphin "Ερατώ" και να το μεταφέρει στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου το περίμεναν άνθρωποι της MOm.

O Βαγγέλης Δρόσος από το "Madro Travel" σε συνεννόηση με τον καπετάνιο του "Ερατώ" έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα για δωρεάν μεταφορά της monachus monachus από το λιμάνι της Σκοπέλου στον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ οι κτηνίατροι Δημήτρης Παπαϊωάννου και Νίκη Λεμονή βρέθηκαν στο λιμάνι για να δώσουν τις τελευταίες οδηγίες ασφαλούς μεταφοράς.

'Οσα παιδιά ήταν μεσημέρι Κυριακής στο λιμάνι δεν έκρυβαν την χαρά τους για την απρόσμενη συνάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ
ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ή ΕΔΩ (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.