Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Αποχώρηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου

Κατήγγειλε τον πρόεδρο του Δ.Σ.
για φίμωση των τοπικών ΜΜΕ
Ξαφνική ένταση χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου και αποχώρηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία κατήγγειλε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για φίμωση των τοπικών ΜΜΕ.
Όλα έγιναν ξαφνικά, σε μια ήρεμη κατά τα άλλα συζήτηση, όταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. στο 3ο θέμα ζήτησε αντικατάσταση από τον αναπληρωτή του και κατευθύνθηκε προς τον καμεραμάν Σταμάτη Πατσή, που βιντεοσκοπούσε για λογαριασμό του skopelosonline και του ζήτησε να σταματήσει τη βιντεοσκόπηση…

Το «μάζεψέ τα και φύγε…» ακούστηκε μέχρι την αίθουσα της συνεδρίασης και έτσι οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» πήραν τον λόγο και ρώτησαν έντονα γιατί διακόπηκε η βιντεοσκόπηση.

«Για να προστατεύσω το Δημοτικό Συμβούλιο», είπε ο Πρόεδρος για να πάρει την απάντηση από την κα Σκλάβου ότι «δεν γίνεται προστασία με φίμωση…»

Κατά την αποχώρηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο επικεφαλής της...
παράταξης είπε ότι «δεν μπορεί ο πρόεδρος να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια πρoηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για κάλυψη και μετάδοση των συνεδριάσεων από τα ΜΜΕ» ενώ δήλωσε ότι θα στείλει και σχετική ανακοίνωση - καταγγελία.

Ο κ. Σπ. Λεμονής δήλωσε ότι «υπάρχει πρόβλημα…» τονίζοντας ότι ο πρόεδρος έπρεπε πρώτα να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και ύστερα να πράξει ενώ ο κ. Περίσσης τάχθηκε υπέρ της κάλυψης των συνεδριάσεων, αλλά κατόπιν σχετικής άδειας του Δημοτικού Συμβουλίου…

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε χωρίς τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αφού χαρακτηρίστηκε από τους εναπομείναντες «ως μία άτυχη στιγμή του Προέδρου»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.