Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος με άρωμα Σκοπέλου

Ανδρομάχη Σπύρου και Μαρία Παπαδοπούλου
Το 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, πραγματοποιείται στο  Έμπολι της Ιταλίας το Σαββατοκύριακο 11 - 13 Νοεμβρίου, με συμμετοχές εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο

Με την ελληνική αποστολή συμμετέχουν και οι αθλήτριες Μαρία Παπαδοπούλου και Ανδρομάχη Σπύρου, μαζί με τον προπονητή τους Μάνο Βασιλείου.

Οι αθλήτριες έχουν κατέβει εδώ και μέρες στην Αθήνα και προετοιμάζονται δυνατά στις εγκαταστάσεις του Κ-1 GYM, με σκληρές προπονήσεις και δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου για Νάπολι και επιστρέφει τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου Αθήνα.

Οι δυο αθλήτριες του Κ-1 GYM, αγωνίζονται στο στιλ ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, το καθαρά παλαιστικό κομμάτι του Παγκρατίου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.