Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ακαδημίες βόλεϊ Α.Ο. Σκοπέλου / Το μέλλον είναι εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δουλειά σε βάθος, εδώ και 6 χρόνια, πραγματοποιείται στις ακαδημίες του Α.Ο. Σκοπέλου από τον εργάτη του βόλεϊ Γιάννη Τσακάλη, με αποτέλεσμα η αγωνιστική ομάδα Γυναικών να τροφοδοτείται κάθε χρόνο με “νέο αίμα” και  οι αναγκαστικές, λόγω σπουδών ή άλλων λόγων, αποχωρήσεις βασικών παικτριών, να καλύπτονται εκ των έσω, αφού για μεταγραφές δεν μπορεί να γίνει λόγος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα τμήματα κορασίδων έχουν αγωνιστεί ή συνεχίζουν να αγωνίζονται στην γυναικεία ομάδα περίπου είκοσι αθλήτριες, μεταξύ των οποίων οι:
Καραχαλίδου Γεωργία, Κοχύλη Κατερίνα, Χλιβερού Τζούλια, Κυριάκη Ιωάννα, Σπύρου Ιωάννα και Ελένη, Βερώνη Αναστασία, Ζάνη Χριστίνα, Σκαπινάκη Ευγενία, Μπέλσμα Βαλεντίνα κ.ά.

Για την αγωνιστική χρονιά 2016 - 17 τέσσερα μικρά ταλέντα προωθήθηκαν από τις εν λόγω ακαδημίες και εκδόθηκαν δελτία για την συμμετοχή τους στους αγώνες πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.