Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

"Μηδέν" υπό το φως των προβολέων

Στο “μηδέν” κόλλησαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο ο Α.Ο. Σκοπέλου με τον Απόλλωνα Καναλίων, σ' έναν αγώνα που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού έλειψαν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Α.Ο. Σκοπέλου προερχόμενος από το “διπλό” στη Σκιάθο ήθελε κερδίσει εντός έδρας μια ισοδύναμη ομάδα, για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας, αλλά το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλό ρυθμό και με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με τον Απόλλωνα να καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα της Σκοπέλου “κτύπησε” τον αγώνα στο πρώτο 30λεπτο και μετά “κάθησε” και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο κρατάνε μόνο τις κλασικές ευκαιρίες κυρίως του Δαλακιάρη, ο οποίος βρέθηκε τρεις φορές σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Η Σκόπελος παρατάχθηκε με τους Ζαρίφη, Μαρσέλο, Ασημάκη, Αλεξίου, Καραθανάση, Χρυσάνθη, Τριανταφύλλου, (46' Ταφίλη), Συνοδινό, Χισάι, Δαλακιάρη, Σκιαθίτη (70' Χρυσοφό)
.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.