Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Δυναμικό "παρών" της Σκοπέλου στην 32η Philoxenia

Η αντιδήμαρχος Σκοπέλου
Αθηνά Ντάκη
με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Γιάννη Μπουτάρη
Η Σκόπελος έδωσε δυναμικό "παρών" στην 32η PHILOXENIA, στη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας, η οποία υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό από 18-20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia.

Στο περίπτερό της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου και συμμετείχε, ο χώρος που η Σκόπελος είχε τα φυλλάδια και τα προϊόντα της, τράβηξε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, των τουριστικών πρακτόρων αλλά και υψηλών προσκεκλημένων της Philoxenia.

Η Σκόπελος, πρωταγωνίστησε στην έκθεση, το Σάββατο και την Κυριακή διοργανώνοντας διαγωνισμούς, σε συνεργασία με το Focus  fm, δίνοντας την ευκαιρία στους ακροατές του να κερδίσουν 2ήμερα στη Σκόπελο, προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων, της ΑΝΕΣ και του Συλλόγου Επαγγελματιών Γλώσσας Λουτρακίου.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα περίφημα προϊόντα της Σκοπέλου, δαμάσκηνα, μέλι, λάδι και σαπούνια που υπήρχαν στο χώρο, καθώς και τα υπέροχα αμυγδαλωτά του Γυναικείου Συνεταιρισμού Γλώσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.