Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Διδακτική επίσκεψη του ΕΠΑΛ Σκοπέλου

Στις 15 Μαρτίου 2018 το ΕΠΑΛ Σκοπέλου, στο πλαίσιο των διδακτικών επισκέψεων για ενημέρωση των μαθητών του, σχετικά με το αντικείμενο σπουδών τους «Τομέας Διοίκησης - Οικονομίας με Ειδικότητα “Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων”», επισκέφτηκε το ξενοδοχείο «Ρήγας» της εταιρίας Spyrou Hotels.

Η ξενάγηση από το Διευθυντή της εταιρίας και τον Front Office Manager ήταν άψογη και οι μαθητές ενημερώθηκαν σε θέματα λειτουργίας και εξυπηρέτησης πελατών του ξενοδοχείου. Ακολούθησε παρουσίαση των χώρων υποδοχής - Reception, εστιατορίου, δωματίου, πισίνας.

Τους μαθητές συνόδευσαν ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ, μαθηματικός Φίλιππος Λεμονής, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, οικονομολόγος Ευαγγελία Κεχαγιά, η εκπαιδευτικός Ευθυμία Σημαδοπούλου, ειδικός τουριστικών επιχειρήσεων και η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός Παρασκευή Φιλίππου, φιλόλογος.

Οι εντυπώσεις όλων από την επίσκεψη ήταν άριστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.