Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Σκόπελος / Λογοτεχνική βραδιά - παρουσίαση του βιβλίου "Κοινωνίας Δρώμενα στον Παπαδιαμάντη"

Λογοτεχνική βραδιά - παρουσίαση του βιβλίου "Κοινωνίας Δρώμενα στον Παπαδιαμάντη", θα πραγματοποιηθεί το Σάββατου 24.3.2018, στις  7 μμ. στη δημοτική αίθουσα ΟΡΦΕΑΣ Σκοπέλου, με τη συμμετοχή της συγραφέως κας Σοφίας Κανταράκη, φιλολόγου - ιστορικού, υπεύθυνης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Μαγνησίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν αναψυκτικά με την ευγενική χορηγία του Δήμου Σκοπέλου και παράλληλα υπό τους ήχους της "Συμφωνίας της Λεβεντιάς" του Μανώλη Καλομοίρη και των "36 ελληνικών χορών" του Νίκου Σκαλκώτα η συγγραφέας θα έχει τη χαρά να συνομιλήσει με τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Κυριακή Θεοδώρου, φιλόλογος, διευθύντρια του Γυμνασίου Σκοπέλου και η Αλεξία Καπραβέλου, φιλόλογος, διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η αντιδήμαρχος Παιδείας Αθηνά Ντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.