Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Άγγελος Ξηντάρης: Σας κοιτάμε στα μάτια, συνεχίζουμε, δουλεύουμε για να χτίσουμε το νησί του 2030!

Στην 1η συνεδρίαση για νέου έτους το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου ψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου για το ετος 2023. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης έκανε την ακόλουθη σχετική δήλωση:

«Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε με υπευθυνότητα, διαφάνεια και ρεαλισμό, αξιοποιώντας τα χρήματα του Δημοσίου με τον καλύτερο τρόπο, ιεραρχώντας τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του πολίτη, αν και πορευόμαστε με δύσκολες συνθήκες, λόγω της υγειονομικής, ενεργειακής, κλιματικής, πληθωριστικής και γεωπολιτικής κρίσης.

Χτίζουμε το νησί του 2030.

Χτίζουμε μια Σκόπελο ψηφιακή, σύγχρονη, «έξυπνη», βιώσιμη και ανθρώπινη.

Μας εχουν εγκριθεί, χρηματοδοτηθεί και υλοποιούνται έργα 48.000.000 €.

Επενδύουμε στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες, στην πράσινη διαχείριση, βελτιώνοντας την καθημερινότητα και φυσικά στον πρωτογενή τομέα, στις υπηρεσίες και στον τουρισμό. Τα αποτελέσματα του τουρισμού όλοι μας τα αντιληφθήκαμε και τα εισπράξαμε, όπως διαφήμιση, προβολή, εξωστρέφεια, νεα πλοία, νεες γραμμές, επενδύσεις πεντάστερων ξενοδοχείων, νεες σύγχρονες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες αγκαλιάζουν όλο το νησί.

Σας κοιτάμε στα μάτια, συνεχίζουμε, δουλεύουμε και συνεργαζόμεθα με θεσμούς και φορείς για να κάνουμε το δημόσιο χρήμα μετρήσιμο και ωφέλιμο έργο.

Σας ευχαριστουμε ολους.

Συνεχίζουμε δυναμικά με την στήριξη σας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.