Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Α.Ο. Σκοπέλου | Ενισχυμένη η ομάδα ποδοσφαίρου σε άμυνα και επίθεση

Παίκτης της Σκοπέλου θεωρείται από σήμερα ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Αντωνίου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Σαρακηνό και στους επόμενους αγώνες αναμένεται να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του νησιού.

Ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Σκοπέλου Ανδρέας Ζάγγος εν δράσει, στον αγώνα Α.Ο. Σκοπέλου - Πανιώνιος Ν.Ι. 3-0
Μία ακόμα επιτυχημένη μεταγραφή είναι και του τερματοφύλακα της ομάδας Ανδρέα Ζάγγου, ο οποίος αποκτήθηκε μεν το καλοκαίρι, αλλά υπερασπίστηκε την εστία της Σκοπέλου στα τελευταία παιχνίδια, εμπνέοντας σιγουριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας δεν σταματά εδώ και αναμένεται, οσονούπω, μία ακόμα προσθήκη ποδοσφαιριστή.

Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές εύχονται στον τραυματία ποδοσφαιριστή της ομάδας Βαλάντη Μελαχροινάκη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.