Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Εγκάρδια υποδοχή των κατοίκων της Σκοπέλου στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο

Aπό την επίσκεψη του βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου στην Σκόπελο

Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων και εκπροσώπων τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε χθες η ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. και βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου στο νησί της Σκοπέλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, όπου δεκάδες κάτοικοι κατέκλυσαν την καφετέρια ΝΤΟΚΟΣ προκειμένου να συναντήσουν τον βουλευτή και να συζητήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, ενώ σήμερα, ο βουλευτής επισκέφθηκε υπηρεσίες του νησιού και συγκεκριμένα το Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου. 

Η αγροτική οδοποιία, οι δασικοί χάρτες, το κτηματολόγιο, ζητήματα τα οποία ο βουλευτής έχει  αναδείξει αποτελεσματικά με πλήθος παρεμβάσεων του, πάντα σε διαρκή συνεργασία με τους  φορείς και υπηρεσίες των αρμόδιων Υπουργείων, αλλά και έργα που αφορούν τους κατοίκους και βρίσκονται ήδη σε φάση υλοποίησης ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν. 

Ο βουλευτής, μεταξύ άλλων, παρουσίασε τις εξελίξεις που αφορούν το Κέντρο Υγείας του νησιού αναφέροντας ότι ο φάκελος έχει φύγει από το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες υπογραφές για τη μελετο-κατασκευή από το Υπουργείο Υγείας και εκτιμάται ότι εντός του Φεβρουαρίου θα δημοπρατηθεί το έργο, ένα έργο ζωής για τους κατοίκους του νησιού. Το  έργο, προϋπολογισμού σύμφωνα και με τη μελέτη,  ύψους 1.341.000€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., πόροι διασφαλισμένοι από το Ταμείο Ανθεκτικότητας, θα συμβάλει στην πλήρη αναμόρφωση του Κέντρου Υγείας του νησιού, επιτυγχάνοντας την αναβάθμιση των δομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Οι κάτοικοι και οι εκπρόσωποι  των τοπικών φορέων του νησιού εξέφρασαν την αμέριστη ικανοποίηση τους για την επίσκεψη του βουλευτή, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους, συνδράμοντας στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων τους. Τέλος, ο βουλευτής ευχαρίστησε τους κατοίκους για την θερμή υποδοχή τους, υπογραμμίζοντας πως ο αγώνας θα είναι συνεχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.