Στη HORECA, μια από τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης, που θα φιλοξενηθεί στο Metropolitan Expo από 8 έως 11 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστεί η γαστρονομική παράδοση της Σκοπέλου, με τον τίτλο «Σκοπέλου Γεύσεις».
Πρόκειται για μια πρόταση των Ελλήνων Μαγείρων στα εστιατόρια και ξενοδοχεία για το Καλοκαίρι του 2019 που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Σκοπέλου, της Λέσχης Μαγείρων Ελλάδας και ντόπιων πιστοποιημένων παραγωγών και θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 8/2/2019 στις 12 μ. στο Hall 4.
Στις συνταγές η Σκοπελίτισσα Μερόπη Λιθαδιώτη.
Πρόκειται για μια πρόταση των Ελλήνων Μαγείρων στα εστιατόρια και ξενοδοχεία για το Καλοκαίρι του 2019 που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Σκοπέλου, της Λέσχης Μαγείρων Ελλάδας και ντόπιων πιστοποιημένων παραγωγών και θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 8/2/2019 στις 12 μ. στο Hall 4.
Στις συνταγές η Σκοπελίτισσα Μερόπη Λιθαδιώτη.