Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Κινδυνεύει η περιοχή του Μύλου | Οι εργασίες στήριξης - αποκατάστασης πρέπει να αρχίσουν άμεσα

Για τον Βόλο ταξιδεύει αυτή την ώρα ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, για να ζητήσει επιβλέποντες μηχανικούς από την Περιφέρεια ή τον Δήμο Βόλου, ώστε να μπορέσει η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο στήριξης - αποκατάστασης της περιοχής του Μύλου να εγκατασταθεί και να αρχίσει εργασίες.
«Το έργο δημοπρατήθηκε με ποσόν 305.000 ευρώ και ο προσυμβατικός έλεγχος ολοκληρώθηκε. Ο εργολάβος μπορεί και αύριο -και κυριολεκτώ όταν λέω αύριο- να αρχίσει εργασίες, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν επιβλέποντες μηχανικοί … Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας δεν διαθέτει πολιτικό μηχανικό Π.Ε. και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε τη συνδρομή του Δήμου Βόλου ή της Περιφέρειας.
Όλα πρέπει να γίνουν άμεσα γιατί κανείς δεν γνωρίζει τί μπορεί να συμβεί…» μας είπε ο Δήμαρχος Σκοπέλου λίγο πριν επιβιβαστεί στο ταχύπλοο για τον Βόλο.

Όπως είναι γνωστό οι ρωγμές και τα σημάδια κατολίσθησης στην πλατεία και στο δρόμο φάνηκαν από το 2010 και η εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις, αναδεικνύοντας το πρόβλημα. Μετά από 9 χρόνια η κατάσταση της περιοχής χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και υπάρχει ανησυχία ότι οι ισχυρές βροχοπτώσεις των επόμενων ημερών πιθανόν να δημιουργήσουν νέα κατολισθητικά φαινόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.