Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Στο μεγάλο ραντεβού της κτηνοτροφίας - πτηνοτροφίας η μοναδική Αίγα Φυλής Σκοπέλου

Στην εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση ZOOTECHNIA19, η οποία πραγματοποιείται για 11η φορά από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, δίνει δυναμικά το παρών ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βόλου | Αίγα Φυλής Σκοπέλου, παρουσιάζοντας την μοναδική Αίγα Φυλής Σκοπέλου.
Από αριστερά: Γιώργος Παχής | υπεύθυνος γεωπόνος του Συνεταιρισμού, Ηλία - Κωνσταντού Ελένη | χειρίστρια υπολογιστή, Βαγγέλης Παχής | Πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βόλου | Αίγα Φυλής Σκοπέλου και οι ελεγκτές γενεαλογίας Γιώργος Παπαζέτης και Γεωργία Βέτσικα
Στη Zootechnia, στην οποία είναι παρούσες όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας - πτηνοτροφίας και συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον βρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κτηνοτρόφος Βαγγέλης Παχής και ο γεωπόνος με ειδίκευση στην Αίγα Σκοπέλου Γιώργος Παχής εκθέτοντας σκοπελίτικα ζώα στο ειδικό κοινό της Έκθεσης.

Το πρωί της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε ομιλία στο περίπτερο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την Αίγα Σκοπέλου, από τον Γιώργο Παχή, την οποία παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον επαγγελματίες του κλάδου.
Μιλώντας για τις πρώτες ημέρες της έκθεσης και τα σημάδια που δείχνει,  ο Γιώργος Παχής δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος, λέγοντας: «Η έκθεση πάει πολύ καλά, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Ήδη έχουμε πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις με ενδιαφερόμενους για την Αίγα Φυλής Σκοπέλου από την Κύπρο, την Τυνησία και την Ρωσία. Το ενδιαφέρον των επισκεπτων είναι πολύ μεγάλο και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε...»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.