Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βόλου-Αίγα Φυλής Σκοπέλου

Με αφορμή τη συμμετοχή του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βόλου-Αίγα Φυλής Σκοπέλου στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία (κλικ) που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 31.01.2019 έως και τις 03.02.2019, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους υπαλλήλους του συνεταιρισμού και συγκεκριμένα το γεωπόνο Παχή Γεώργιο, τους ελεγκτές γενεαλογίας Βέτσικα Γεωργία και Παπαζέτη Γεώργιο, τη χειρίστρια Η/Υ Ηλία-Κωνσταντού Ελένη, για την άριστη συνεργασία και το ζήλο που επέδειξαν όσον αφορά την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών για τη διάδοση και χρήση της αίγας φυλής Σκοπέλου σε επισκέπτες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Σκρίμπα Θεόδωρο, μέλος του Δ.Σ., που μαζί πραγματοποιήσαμε σημαντικές συναντήσεις με ανθρώπους του κλάδου, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αίγα Σκοπέλου και τους κτηνοτρόφους μέλη του συνεταιρισμού, Αθανασίου Γεώργιο και Γεράκη Μιχαήλ για την όλη βοήθεια που πρόσφεραν, όπου και αν τους χρειαστήκαμε από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα της έκθεσης και τέλος εσένα φίλε Γιώργο Πούλιο, που πάντα απλόχερα και χωρίς κανένα αντίτιμο στηρίζεις όλες μας τις προσπάθειες.

Σας ευχαριστώ για την αποτελεσματική συνεργασία μας προς όφελος όλων των κτηνοτρόφων μελών του συνεταιρισμού.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Παχής
Πρόεδρος Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βόλου-Αίγα Φυλής Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.