Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση - καταγγελία της κομματικής οργάνωσης Σκοπέλου του ΚΚΕ

[Στο χωριό που έζησε και αγάπησε ο μεγάλος κομμουνιστής συνθέτης και δημιουργός Μάνος Λοΐζος τραγουδάμε και σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!]
Η Κομματική Οργάνωση Σκοπέλου του ΚΚΕ καταγγέλλει την προσπάθεια φασιστοειδών να καπηλευτούν τα άδολα πατριωτικά αισθήματα παιδιών – μαθητών της Γλώσσας και να σπείρουν το εθνικιστικό δηλητήριο στις ψυχές τους,  με αφορμή εκδήλωσή τους ενάντια στην απαράδεκτη και επικίνδυνη για όλους τους λαούς των Βαλκανίων Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο αυτοί οι θύλακες να στείλουν σχετικό «ρεπορτάζ» σε ιστοσελίδα της προδοτικής, υπόδικης εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής «πιστώνοντας» τη νεολαία της Γλώσσας στη σαπίλα του ντουνιά!

Οι πολιτικοί απόγονοι αυτών που παρέδωσαν την Ελλάδα στην τριπλή φασιστική Κατοχή Γερμανών - Ιταλών - Βουλγάρων, των ταγματαλητών και των γερμανοτσολιάδων που έδιναν όρκους στον Φίρερ και φορώντας κουκούλες κατέδιδαν αγωνιστές και αντιστασιακούς του ΕΑΜ τολμούν να μιλούν για… πατριωτισμό!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι στον απόηχο των στρατιωτικών εμβατηρίων, η Χούντα των Συνταγματαρχών παρέδωσε το 37% της Κύπρου στον Αττίλα!

Είναι τα τσιράκια και τα μαντρόσκυλα του καπιταλιστικού συστήματος, που σπέρνει πολέμους για να αυγαταίνουν τα κέρδη των πλουσίων και να θερίζουν οι λαοί προσφυγιά και φτώχεια!

Πίσω από το  πατριδοκάπηλο τάχα αγωνιστικό προσωπείο βρίσκεται η γλοιώδης όψη της υποταγής στα πιο αισχρά συμφέροντα, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μιλιά δεν βγάζουν για το ρόλο του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επίσπευση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μια Συμφωνία  που στόχο έχει να θωρακίσει τα συμφέροντά τους έναντι της Ρωσίας και της Κίνας, καλλιεργώντας όμως παράλληλα  κλίμα εθνικιστικής έξαρσης και στις δύο χώρες, ενώ  αφήνει σπέρματα για μελλοντική αξιοποίηση μέσω της τακτικής «διαίρει και βασίλευε» στη γειτονιά μας, που είναι γνωστή ιστορικά και ως μπαρουταποθήκη της Ευρώπης.

Οι μαθητές και η νεολαία της Γλώσσας πρέπει να είναι περήφανοι που οι Γλωσσιώτες έγραψαν ηρωικές σελίδες αντίστασης και αυτοθυσίας ενάντια στην τριπλή φασιστική Κατοχή!

Πρέπει να είναι περήφανοι που το χωριό τους τιμάται για τη συμβολή του στη διάσωση του ελληνικού εβραϊκού πληθυσμού!

Στη Γλώσσα του πρωτοπόρου κομμουνιστή παιδαγωγού Διαμαντή Παλαιολόγου, που χάραξε νέους δρόμους στον Πολιτισμό, οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους γονείς να φωτίσουν τα σκοτάδια του μίσους και να διδάξουν τη συναδέλφωση των λαών!

Καλούμε τους Συλλόγους των καθηγητών και των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Γλώσσας να απομονώσουν και να καταδικάσουν τους φασίστες!

Στο χωριό που έζησε και αγάπησε ο μεγάλος κομμουνιστής συνθέτης και δημιουργός Μάνος Λοΐζος τραγουδάμε και σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

ΣΚOΠΕΛΟΣ, 4/2/2019
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ KKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.