Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Έκθεση Φωτογραφίας 8 Σκιαθιτών Δημιουργών

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 7.30 μ.μ. θα επαναληφθεί η Έκθεση Φωτογραφίας 8 Σκιαθιτών Δημιουργών στην «ΜΙΚΡΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», μετά από απαίτηση πολλών φίλων οι οποίοι λόγω φόρτου εργασίας δεν είχαν την ευκαιρία να την επισκεφτούν τον Αύγουστο.
Φωτογραφίες τους παρουσιάζουν οι: Κωνσταντίνος Γούλας, Νίκος Κ. Κανταράκιας, Νίκος Καρβούνης, Celine Monnier-Δεληγιάννη, Μαρία Νάζου, π. Νικόλαος Σταματάς,Χρίστος-Ρωμανός Τσώμος και Νικόλας Χαρχαλάκης.
Οι περισσότεροι από αυτούς εκδήλωσαν την αγάπη τους για την φωτογραφία πολύ νωρίς. Η θεματολογία τους είναι πολύ πλούσια. Ασχολούνται με αστικά και βιομηχανικά τοπία, σκηνές του...
δρόμου, με πορτραίτα και ανθρώπους, με τη φύση, με σύγχρονα και παραδοσιακά τοπία, με δομές και διατάξεις υλικών.
Ζητήθηκαν από κάθε φωτογράφο 15 φωτογραφίες με ελεύθερο θέμα. Τα θέματά τους διαφέρουν αλλά είναι φανερό ότι υπάρχουν κοινοί προβληματισμοί, ίσως επειδή ηλικιακά είναι κοντά. Όλα τα έργα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, φανερώνουν ιδιαίτερη ευαισθησία, καθαρή ματιά, φαντασία, προβληματισμό για τον άνθρωπο και το φυσικό, κοινωνικό και τεχνικό περιβάλλον του.
Οργανωτής και χορηγός της έκθεσης είναι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου.
Την έκθεση επιμελήθηκε με πολλή αγάπη ο κ. Νίκος Ακρίβος, εικαστικός, ο οποίος είναι γνωστό ότι εκτός από εξαιρετικός ζωγράφος είναι και ταλαντούχος φωτογράφος.
Με την ευκαιρία αυτή και για το καλό του χρόνου θα γίνει και κοπή βασιλόπιτας.
Θα είναι τιμή και χαρά μας μετά από 3 μήνες να ξαναβρεθούμε με όλους τους φίλους της ΜΙΚΡΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.