Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Βρέθηκε το τρέιλερ που είχε χαθεί από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σκοπέλου

Βρέθηκε το τρέιλερ του Ναυτικού Ομίλου Σκοπέλου (Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.), απέναντι ακριβώς από τις ίδιες εγκαταστάσεις από όπου είχε χαθεί πριν από μερικούς μήνες, αλλά σε κομμάτια!
Παρατηρητικό μέλος του Ομίλου διέκρινε, ανάμεσα στα παλιοσίδερα που φορτώνονται για ανακύκλωση, κάποια κομμάτια από κοιλοδοκό γαλβανιζέ με τη φίρμα του εργοστασίου από όπου είχε αγοραστεί το τρέιλερ, ενώ υπήρχαν εμφανή σημάδια της αποξήλωσης της πινακίδας του αριθμού.
Ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο, άνδρες του οποίου ρώτησαν τους ανθρώπους που συγκεντρώνουν τα παλιοσίδερα στο λιμάνι, πως βρέθηκαν στο σωρό αυτό και τα κομμάτια από το τρέιλερ.
Η απάντηση που πήραν ήταν: «Μας τα έδωσαν από κάποιο συνεργείο»!
Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένουμε τα αποτελέσματα με ενδιαφέρον...

3 σχόλια:

  1. Και άμα βρεθεί ποτέ ο ένοχος να μου γράψεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
    Κ ΓΙΑ ΤΑ ¨"ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ".
    ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ?????

    ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η έρευνα τελείωσε και απότι έμαθα αλλα και είδα ο ένοχος ήταν επι 2 ώρες για ανάκριση στο Λιμεναρχείο Σκοπέλου! Θα περιμένω να το βάλετε σαν καινούριο θέμα στην εφημερίδα σας όχι επειδή φοβάμε για την αξιοκρατία σας αλλα επειδή θίχτηκαν ονόματα και άλλων συναδέλφων του εν λόγου δράστη άδικα !!! Σας ευχαριστώ και θα περιμένω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.