Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Α.Ο. Σκοπέλου - Γ.Σ. Ερμής Αγιάς Λάρισας 1-3

Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Α.Ο. Σκοπέλου στον σημερινό αγώνα βόλεϋ με τον Γ.Σ. Ερμής Αγιάς Λάρισας και έχασαν με 3-1 σετ. H ομάδα της Σκοπέλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κερδίζοντας το πρώτο σετ έδειξε ότι άνετα θα μπορούσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, άλλα λάθη και κούραση της στέρησαν τη χαρά της νίκης στο πρώτο της εντός έδρας.
Παρά την ήττα οι αθλήτριες χειροκροτήθηκαν θερμά στο τέλος του αγώνα από τους πολλούς φίλους του Α.Ο. Σκοπέλου που αναγνώρισαν την προσπάθεια παικτριών και προπονητή.
Τον αγώνα παρακολούθησε ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής και ο αντιδήμαρχος Κώστας Σκούρας.
Στα συν του αγώνα η μεγάλη...
προσέλευση κόσμου που δείχνει ότι διψάει για τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις και το φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν αθλήτριες και θεατές.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στην αποτελούμενη από νεαρά κορίτσια ομάδα του Γ.Σ. Ερμή Αγιάς, που έδειξε ότι έχει μέλλον στο άθλημα.

5 σχόλια:

  1. μπραβο κοριτσια .τα καλυτερα ερχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες!

    Από την Αγιά κατάγομαι και σας πληροφορώ ότι υπάρχει πολύ μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Η συγκεκριμένη ομάδα της Αγιάς ήταν σε νηπιακό στάδιο, δηλαδή για τις περισσότερες παίκτριες είναι η πρώτη τους χρονιά.

    Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Σκοπέλου και στον προπονητή για το αξιόμαχο σύνολο που παρέταξε. Κατάφερε να κοντράρει στα ίσα τον αντίπαλο και λόγω απειρίας και άγχους δεν κατάφερε κάτι καλύτερο. Πήρε όμως το πρώτο της σετ και από εδώ και πέρα μπορεί να ζητήσει το κάτι παραπάνω. Δεν είναι εύκολο αλλά με πολλή δουλειά και αγάπη υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

    Συγχαρητήρια και στον κόσμο και τους Σκοπελίτες για τη συμπεριφορά τους. Όλοι από την αποστολή της Αγιάς μου λέγανε για το πόσο καλά τους περιποιήθηκε η Σκόπελος.

    Ελπίζω να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε και στην πρώτη εμφάνιση κατάφερε να γεμίσει το κλειστό δημιουργώντας πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αξίζει πραγματικά τον κόπο και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στην ενίσχυσή της.

    Και πάλι συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΥΠΕΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ ΑΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΞΑΝΑ),ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΙΓΧΑΡΙΤΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.