Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια υποδέχθηκε στη Σκιάθο ο δήμαρχος Νίκος Πλωμαρίτης

Τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ της δημοτικής αρχής της Σκιάθου και
των ανδρών της Πυροσβεστικής διαπίστωσε ο υπουργός, ο οποίος
είπε και δημόσια ότι αυτή η κατάσταση τον χαροποιεί ιδιαιτέρως
Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων Νίκος Πλωμαρίτης σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του νησιού «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». 
Ο Υπουργός επισκέφτηκε την Σκιάθο εν όψει της αντιπυρικής περιόδου και ενημερώθηκε από κοντά για όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, που έγιναν ή θα πρέπει να γίνουν, καθώς και για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, που βρίσκεται σε ένα νησί με μια τόσο πλούσια βλάστηση. 

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε επίσης τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη και τον Διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μιχαλάκη, οι οποίοι έφθασαν μαζί με τον υπουργό στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.