Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σταμάτης Περίσσης: Κρατήστε στη μνήμη σας τα έργα και την προσφορά μας και διαγράψτε τις συκοφαντίες

«Κρατήστε στη μνήμη σας τα έργα και την προσφορά μας όλα αυτά τα χρόνια και διαγράψτε τα ψεύδη και τις συκοφαντίες, που ούτε οι ελάχιστοι που τα διαδίδουν δεν τα πιστεύουν. Σηκώστε το κεφάλι ψηλά. Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Ψηφίστε με πείσμα, γνώση και αποφασιστικότητα» είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη» Σταμάτης Περίσσης κλείνοντας τον κύκλο των προεκλογικών ομιλιών στη Σκόπελο.
Συνεχίζοντας ο Σταμάτης Περίσσης και απαντώντας στο «είμαστε η αυριανή δημοτική αρχή» είπε ότι «κάποιοι επιμελώς διαδίδουν ότι έχουν κιόλας εκλεγεί δήμαρχοι και ότι δήθεν έχουν κάνει ειδικές συμφωνίες για την δεύτερη Κυριακή. Έχουν ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη Κυριακή… Αυτό θα το δούμε την Κυριακή το βράδυ. Τον αγώνα τον κερδίζεις αφού τον δώσεις και όχι με προπαγάνδα και πριν την μάχη των εκλογών. Αυτές οι διαδόσεις θίγουν την τιμή και την αξιοπρέπεια όλων των...
υπολοίπων συνδυασμών και τις καταγγέλλουμε δημόσια».

Αφού αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού για την υγεία, την κοινωνική μέριμνα, τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα κ.ά. απαντώντας στη ρητορική ερώτηση «όταν ακούτε το όνομα Περίσσης τί σας έρχεται στο μυαλό» απάντησε: «έργα, ανάπτυξη, πολιτισμός», δημιουργία αναφερόμενος στα λιμάνια, τα γήπεδα, τα σχολεία, τα μουσεία, το Ξενία, τον Ορφέα, το ελικοδρόμιο την κοινωνική μέριμνα.
«Τα περισσότερα από ό,τι βλέπετε, χρησιμοποιείτε και πατάτε έχουν από κάτω μια υπογραφή: Σταμάτης Περίσσης». 
Στα θετικά της καλής ομιλίας του Σταμάτη Περίσση ο επίλογος: 
«Φίλες και φίλοι,
η προεκλογική περίοδος τελείωσε… Όλοι μπορεί να είπαμε ένα λόγο παραπάνω… Από τη Δευτέρα όλοι, το θέλουμε δεν το θέλουμε,θα πίνουμε καφέ στα ίδια καφενεία. Ζητώ να σταματήσει ο ένας να υποθάλπει τον άλλο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.