Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια στη Σκόπελο

Ο Υπουργός συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη και από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου.

Συζητήθηκαν θέματα δημόσιας ασφάλειας και αντιπυρικής προστασίας της περιοχής εν όψει της τουριστικής περιόδου παρουσία του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Τάξης Θεσσαλίας, του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας και του Αστυνομικού Διευθυντή Τάξης Μαγνησίας.

Ο κ. Υπουργός, για μία ακόμη φορά συνεχάρη το...
προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε κατά την περσινή αντιπυρική περίοδο, ενώ αναφερόμενος στα αποτελέσματα σε ολόκληρη τη χώρα, τόνισε ότι οι καμένες εκτάσεις μειώθηκαν κατά περίπου 50%, χάρη στην τεράστια προσπάθεια του Πυροσβεστικού Σώματος και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Αναφερόμενος στα μέσα που έχει στη διάθεσή του το Πυροσβεστικό Σώμα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι η κατάσταση του στόλου των πυροσβεστικών αεροσκαφών την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο είναι οριακή, καθώς παρά τις πολύ μεγάλες προσπάθειες που κάνει η πολεμική αεροπορία για την συντήρηση των αεροσκαφών, ο στόλος παρουσιάζει μεγάλο ποσοστό βλαβών, γεγονός που επιβάλλει την περιορισμένη διαθεσιμότητά τους.

Ο κ. Δένδιας τόνισε επίσης ότι ο πήχης για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο έχει τοποθετηθεί ψηλά και ζήτησε από το προσωπικό να συνεχίσει να επιδεικνύει τον ίδιο ζήλο, κάνοντας ειδική αναφορά στη σημασία που έχουν η κατάλληλη οργάνωση και ο απαραίτητος συντονισμός των πυροσβεστικών δυνάμεων για την αποτελεσματική διαχείριση και της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.