Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Άθληση για Όλους» στην Αλόννησο

Ρυθμική 9-10  ετών
Ο Οργανισμός Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Αλοννήσου διοργάνωσε την Κυριακή που μας πέρασε την ετήσια αθλητική εκδήλωση στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Δήμου. Το Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Π.Α.Κ.Δ.Α. υλοποιεί 18 αθλητικά προγράμματα στα πλαίσια των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ρυθμική 6-8 ετών
Στην αρχή της εκδήλωσης βραβεύτηκε...
ο Χρήστος Άννης, προπονητής και ιδρυτής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «Αίαντας Αλοννήσου», για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Βραβεύτηκαν επίσης οι ποδοσφαιριστές για τις επιδόσεις τους σε διάφορα τουρνουά.

Μουσικοκινητική-Ρυθμική 4-6 ετών
Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την ίδρυση τμήματος Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού στην Αλόννησο. 

Μοντέρνος χορός 12-14 ετών
Έπειτα η αθλητική ημερίδα συνεχίστηκε με την παρουσίαση των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους». Αναλυτικότερα, το τμήμα μουσικοκινητικής και ρυθμικής γυμναστικής παιδικού σταθμού, προνηπίου και νηπίου παρουσίασε μια μουσικοκινητική αναπαράσταση του βυθού της θάλασσας. Μετά παρουσίασε το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής Α΄/Β΄/Γ΄ Δημοτικού μια χορογραφία με κορδέλες. Ακολούθησε η παρουσίαση των τμημάτων της ενόργανης γυμναστικής. Στη συνέχεια το τμήμα ρυθμικής Δ΄/Ε΄ Δημοτικού παρουσίασε μια μοντέρνα χορογραφία με στοιχεία ρυθμικής. Ακολούθησε  το τμήμα μοντέρνου χορού όπου συμμετείχαν κορίτσια της ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου. 

Λατινοευρωπαϊκοί χοροί
Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τσουβαλοδρομίες όπου συμμετείχαν όλα τα παιδιά.

Η βραδιά έκλεισε με το τμήμα λατινοευρωπαϊκών χορών, το οποίο παρουσίασε rumba και cha-cha και με το τμήμα αεροβικής ενηλίκων, το οποίο παρουσίασε μια μοντέρνα χορογραφία με διάφορα θεατρικά στοιχεία.
Ενόργανη 8-12 ετών
Ενόργανη 6-7 ετών
Αεροβική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.