Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή..!

Η Σκόπελος μίλησε είπε ο επικεφαλής της «Δημοτικής Υπέρβασης» και υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης απευθυνόμενος στους Σκοπελίτες και τις Σκοπελίτισσες που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο για να ακούσουν την ομιλία του.
Ο Χρήστος Βασιλούδης επανέλαβε το «μόνο εμείς μπορούμε» και αφού αναφέρθηκε στο έργο της δικής του θητείας ζήτησε να συγκριθεί η τετραετία η δική του με την δωδεκαετία Περίσση…

Δήλωσε ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής θα είναι η ενότητα της  κοινωνίας και κανένας δημότης δεν θα αφεθεί μόνος στη λαίλαπα της κρίσης.

Καυτηρίασε τους «αδιόρθωτους μαυρογιαλούρους» που «δίδαξαν τη ρεμούλα του δημοσίου χρήματος», αυτούς που υπόσχονται στους πάντες τα πάντα… Αυτούς που έχουν προεκλογικά διορίσει τη μίση Σκόπελου και έχουν υποσχεθεί να χαρίσουν σε ημετέρους δυο και τρεις προϋπολογισμούς του Δήμου…

Ο Χρήστος Βασιλούδης αφού παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του είπε κλείνοντας: 
«Φίλες και φίλοι, πηγαίνοντας στην κάλπη με το μυαλό, αλλά και το χέρι στην καρδιά. Ψηφίζοντας την Δημοτική Υπέρβαση ξέρετε ότι ψηφίζετε τον εαυτό σας, γι' αυτό πιστεύουμε ότι εμείς θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.