Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Λιμενικός Σταθμός Λουτρακίου Σκοπέλου / Αντί αναβάθμισης, ένα ακόμα λουκέτο!

Καταργείται ο λιμενικός σταθμός Λουτρακίου Σκοπέλου σύμφωνα με το Π.Δ. 81/2014 που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από καλά γνωρίζοντες, η πρόθεση για κλείσιμο του Σταθμού ήταν γνωστή από πολύ καιρό πριν, αλλά δεν υπήρξε κάποια οργανωμένη αντίδραση γιατί πολλοί νόμιζαν ότι ο Σταθμός θα αναβαθμιστεί!

Όταν μετά από παρέλευση αρκετού χρόνου φίλοι της Σκοπέλου επισκέφθηκαν τον υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για να του ζητήσουν να διατηρηθεί ο σταθμός αυτός τους απάντησε: «Λυπάμαι, αργήσατε…»

Έπεται συνέχεια;

Σ.Σ.: Μια αφελής απορία: Όταν πιάνουν λιμάνι τα συμβατικά πλοία και τα ταχύπλοα και αποβιβάζονται / επιβιβάζονται επιβάτες ποιος θα αστυνομεύει το λιμάνι;

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια καλή συνέχεια… και τώρα ποιο έχει σειρά μήπως τα σχολεία της Γλώσσας?
    Έχω κάποιες απορίες! Για ποιο λόγο ψηφίζουμε δήμαρχο και περιφέρεια? Λογικά για να είναι οι εκπρόσωποι μας? Η για να δίνουμε καρέκλες και μισθούς?
    Ποιος είναι ο σκοπός τους μόνο να έχουν τα αξιώματα και να κορδώνονται!
    Τι έκαναν για αυτό το θέμα? και δεν αναφέρομαι μόνο στον δήμαρχο είναι και η αντιπολίτευση.
    Τι περίμεναν ο κόσμος να τους πει τι πρέπει να κάνουν?
    Από ότι ακούσαμε όταν ήρθε στη Γλώσσα ο περιφερειάρχης ο κ. Αγοραστός τον ρώτησαν περί του θέματος και αυτός είπε .. δεν το γνωρίζω αυτό το θέμα δεν με ενημέρωσαν!!! Ποιος φταίει για αυτό???
    Είναι όπως και ο γιατρός…. Αλήθεια που είναι μήπως έχασε και αυτός τον δρόμο?
    Τώρα θα ΄΄ οργώνουν ΄΄ άνετα το Λουτράκι για να κλέψουν τα καύσιμα από σταθμευμένα οχήματα και σκάφη.
    Όλοι ξέρουν τα προβλήματα και τι κάνουν τίποτα!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ?
    Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ… ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα και καλο μηνα.
    εγω θα προσπαθησω να βρω μεσα στο μυαλο μου μια απαντηση στο ερωτημα που τεθηκε στο τελος της δημοσιευσης, δηλαδη στο ποιος θα αστυνομευει το λιμανι οταν θα ερχονται τα πλοια.
    αληθεια τωρα πιστευει καποιος απο εμας οτι μετα απο αυτο θα συνεχισουν να ερχονται στο λιμανι της γλωσσας πλοια ;;;
    ολα εχουν την σημασια τους και την προοδο τους, και εμεις κινουμαστε με γεωμετρικη προοδο στην απαξιωση των παντων, και στην ερημωση αυτης της πλευρας του νησιου.
    κατα τα λοιπα ολα κινουνται καλως, ακομη και οι εκλογες που ειχαμε μας εστειλαν μηνυματα ενοτητας και αισιοδοξιας, δουλειες σε γνωστους και φιλους, χρημα για να πληρωθουν διαφοροι λογαριασμοι, και γενικα εξαπατηση των υμετερων πρωτα μιας και δεν θα φτασουν ολοι μεχρι την πολυποθητη μοιρασια, και επειτα ολων εμας.
    το μονο που μας μενει αδερφια πλεον ειναι να βλεπουμε το δενδρο μιας και το δασος εχει καει και δεν το πηραμε ουτε καν μυρουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.